036 848 11 21

Sara Kroos boeken

Cabaretière Sara Kroos werd bekend als een van de Lama’s in het populaire improvisatieprogramma van BNN. Daarnaast stond zij met tal van solovoorstellingen in het theater. Ook is Sara Kroos beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. Zij kan lezingen, congressen of bijeenkomsten een luchtige draai geven. Daarnaast kunt u haar inhuren voor op maat gemaakte optredens.

De Lama’s
Als achttienjarige deed Kroos mee aan het Leids Cabaret Festival en schopte het direct tot de finale. Bovendien won zij de prestigieuze publieksprijs.  Vervolgens was zij tussen 2005 en 2006 te bewonderen in het improvisatieprogramma De Lama’s, dat in 2006 de Gouden Televizier-Ring won.

In 2001 had Kroos al met haar eerste avondvullende voorstelling Honger in het theater gestaan. Deze show werd in 2003 opgevolgd door de voorstelling Lam. In 2005 stond zij met haar derde voorstelling, Zoetgevooisd, in het theater. In deze show werd zij voor het eerst vergezeld door muzikanten. In 2006 kreeg Kroos voor Zoetgevooisd de VSCD Cabaretprijs Neerlands Hoop uitgereikt.

In 2007 ging vervolgens het programma Bries in première en in 2009 stond Kroos op de planken met de show Boheems. De zesde voorstelling van Kroos was Voor de Leeuwen, die in 2011 in première ging.  In 2013 volgde de voorstelling Van Jewelste. Bovendien was Kroos ook te bewonderen in het televisieprogramma In goed gezelschap.

Publicaties
Naast haar theater- en televisiewerk schrijft Kroos bovendien diverse columns. De columns die Kroos schreef voor Viva, werden in 2008 verzameld in de bundel Sara Kroos rekent af. Ook publiceerde Kroos het boekje Bij mij thuis. In 2009 verscheen Sara Kroos rekent nog een keer af en in 2011 publiceerde zij Doorkijk.

Kroos is tevens in te huren als spreker en dagvoorzitter. Zij is in staat om een bijeenkomst een luchtige wending te geven. Neem voor meer informatie over Sara Kroos contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Sara Kroos boeken

Voor prijzen het inhuren van Sara Kroos kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Sara Kroos, sprekersburo Sara Kroos, boekingen Sara Kroos, boekingskantoor Sara Kroos, prijs Sara Kroos, Sara Kroos boeken, Sara Kroos huren, Sara Kroos inhuren, Sara Kroos kosten