036 848 11 21

Sander Lantinga boeken

De vrolijke radiopresentator Sander Lantinga is bekend van De Coen & Sander Show op 3FM en diverse programma’s voor BNN op de televisie. U kunt de populaire programmamaker inhuren als spreker of presentator.

MTV
Lantinga studeerde journalistiek in Zwolle en liep vervolgens stage bij MTV. Hij mocht hier direct blijven werken als redacteur en regisseur en was vervolgens ook te bewonderen als presentator. Zo was hij te zien in het programma Summer of Love, waarvoor hij de hele wereld over reisde.

In 2004 stapte hij over naar de publieke omroep, waar hij het radioprogramma De Sandersjow ging maken. Dit programma viel zo in de smaak dat hij als aanstormend talent direct een Marconi Award in de wacht sleepte.

Ook bleef hij te bewonderen op televisie in programma’s als BNN University, Spuiten en Slikken, Top of the Pops, De Klusjesmannen en Try Before You Die.

Ook ging hij samen met Coen Swijnenberg het het radioprogramma Lantinga & Swijnenberg. Later presenteerde dit duo het programma De Coen & Sander Show.

Serious Request
In 2006 liet Lantinga zich voor de inzamelingsactie Serious Request opsluiten in het Glazen Huis. In 2008 was hij te zien in Ranking the Stars en won hij samen met Swijnenberg de Gouden Radio-Ring voor het programma De Coen & Sander Show.

 

Wilt u Sander Lantinga boeken als presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Sander Lantinga boeken

Voor prijzen het inhuren van Sander Lantinga kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Sander Lantinga, sprekersburo Sander Lantinga, boekingen Sander Lantinga, boekingskantoor Sander Lantinga, prijs Sander Lantinga, Sander Lantinga boeken, Sander Lantinga huren, Sander Lantinga inhuren, Sander Lantinga kosten