036 848 11 21

Sander Janson boeken

Presentator Sander Janson is vooral bekend als drijvende kracht achter het programma Campinglife, dat hij al jaren presenteert. Daarnaast kunt u hem boeken als spreker en dagvoorzitter.

Entertainer
Janson begon zijn loopbaan als publieksentertainer bij John de Mol Producties en presenteerde in 2000 met Spott TV zijn eerste televisieprogramma. Vervolgens was hij samen met Judith de Klijn te zien in het programma de Nationale Muntenjacht.

In 2002 werd Janson vervolgens presentator van het programma Campinglife, waarin hij bijgestaan door een vrouwelijke college al kamperend door Europa trekt.

Presentator
Daarnaast was Janson te zien in programma’s als Dancing on Ice, Nederland vertrekt, Because I’m a girl, Snow Magazine, RTL Vandaag, Getild en Ik kom bij je eten. In 2010 volgde hij Angela Groothuizen op als presentator van SOS Verbouwing. Ook nam hij deel aan Topchef tegen Sterrenchef.

In 2014 was hij bovendien te bewonderen in het programma The Scandinavion Roadtrip. Ook werkt hij als freelance publieksentertainer en presentator.

Wilt u Sander Janson inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Sander Janson boeken

Voor prijzen het inhuren van Sander Janson kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Sander Janson, sprekersburo Sander Janson, boekingen Sander Janson, boekingskantoor Sander Janson, prijs Sander Janson, Sander Janson boeken, Sander Janson huren, Sander Janson inhuren, Sander Janson kosten