036 848 11 21

Saar Koningsberger boeken

Presentatrice Saar Koningsberger werd bekend als VJ bij muziekzender TMF. Daarnaast presenteerde zij nog tal van andere programma’s en was zij ook als actrice te bewonderen. U kunt Saar Koningsberger boeken als spreker en dagvoorzitter. Ook is zij beschikbaar als DJ en voor presentatiewerkzaamheden.

Actrice
Koningsberger liet voor het eerst van zich horen met de hoofdrol in de VPRO-film Honger, die een Academy Award won. Daarnaast was zij met een gastrol te zien in de serie Westenwind. Verder had zij een prominente rol in de film Schippers van de Kameleon. Ook was zij te zien in series als Spangen, Grijpstra en de Gier, IC, Zoop, Samen en Hotnews.nl.

In 2007 ging Koningsberger aan de slag als VJ bij muziekzender TMF. Hier presenteerde zij iedere maandag en woensdag het programma Reaction. Daarnaast presenteerde zij License to Liberty, Free Running the Basics, Wat te doen voor je poen? en Het Dorp van Nederland.

Expeditie Robinson
In 2010 was Koningsberger teamcaptain in het spelprogramma Hints. Ook was zij een van de deelnemers aan het avontuurlijke programma Expeditie Robinson. In 2011 bemachtigde zij een rol in de serie Seinpost Den Haag en later presenteerde zij Veronica’s Nachtwacht en InsideGamer.

Wilt u Saar Koningsberger inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Saar Koningsberger boeken

Voor prijzen het inhuren van Saar Koningsberger kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Saar Koningsberger, sprekersburo Saar Koningsberger, boekingen Saar Koningsberger, boekingskantoor Saar Koningsberger, prijs Saar Koningsberger, Saar Koningsberger boeken, Saar Koningsberger huren, Saar Koningsberger inhuren, Saar Koningsberger kosten