036 848 11 21

Ruud Verduin boeken

Als expert op het gebied van klantgericht ondernemen vertelt Ruud Verduin als spreker over de razendsnelle ontwikkelingen in marketing en verkoop. In zijn lezingen legt hij uit hoe bedrijven en organisaties daar strategisch en praktisch mee om kunnen gaan. Bij Sprekersbureau.com kunt u Ruud Verduin inhuren als spreker of dagvoorzitter.

Customer Relationshop Management
Met een achtergrond in marketing en informatietechnologie werd Verduin directeur van een adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in Customer Relationship Management (CRM).

Daarnaast is Verduin actief als auteur. Zo was hij de co-auteur van het marketingboek van het jaar 2005. Ook fungeert hij als adviseur en jurylid van CRM Awards. In die hoedanigheid heeft hij bij tal van bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen en zijn kennis uitgebreid.

De ervaringen die Verduin gedurende zijn loopbaan heeft opgedaan, deelt hij als spreker en dagvoorzitter met zijn luisteraars. Jaarlijks verzorgt hij tientallen lezingen, trainingen en workshops voor bedrijven, organisaties en opleidingsinstituten.

Klanten binden
Als spreker maakt Verduin zijn toehoorders deelgenoot van zijn frisse kijk op de manier waarop men relaties ontwikkelt en hoe een bedrijf klanten aan zich kan binden in een tijd waarin loyaliteit steeds verder vervaagt. Met zijn jarenlange ervaring in het veranderingsproces van productgericht naar klantgericht is hij een boeiende spreker.

 

Wilt u Ruud Verduin boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ruud Verduin boeken

Voor prijzen het inhuren van Ruud Verduin kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ruud Verduin, sprekersburo Ruud Verduin, boekingen Ruud Verduin, boekingskantoor Ruud Verduin, prijs Ruud Verduin, Ruud Verduin boeken, Ruud Verduin huren, Ruud Verduin inhuren, Ruud Verduin kosten