036 848 11 21

Ruud Veltenaar boeken

Met een combinatie jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en een studie filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en International Business Management aan het gerenommeerde Harvard is Ruud Veltenaar een uiterst geliefd spreker en dagvoorzitter. Als trendwatcher vertelt hij in zijn lezingen over de gevolgen van mondiale ontwikkelingen megatrends.

Bedrijven
Gedurende zijn carrière werkte Veltenaar bij grote bedrijven als Wegener, Planet Internet en het Amerikaanse McKinsey. Al jaren spreekt hij op congressen en seminars en met een gemiddelde score van 8,8 behoort hij tot de best gewaardeerde sprekers van Nederland. Daarnaast is hij als gastdocent verbonden aan verschillende universiteiten in het binnen- en buitenland. Bovendien is hij de voorzitter van een zakenplatform voor leiders en ondernemers en schrijft hij op blogs en als columnist in kranten.

Veltenaar verschaft als trendwatcher duidelijkheid over de toekomst. In zijn lezingen vertelt hij over ontwikkelingen en trends in de wereld en de invloed hiervan op onze welvaart en ons welzijn. Daarnaast voorspelt hij hoe de wereld er over tien jaar uitziet en wat voor soort leiderschap en ondernemerschap er bij die veranderingen horen.

Eigen toekomst
In zijn lezingen en presentaties stimuleert Veltenaar zijn publiek tevens om na te denken over de eigen toekomst. Ook spreekt hij over de waarde van authenticiteit, persoonlijk leiderschap en innovatief en sociaal ondernemerschap. De inzichten die zijn luisteraars hebben opgedaan bespreekt Veltenaar vervolgens met hen en hij kijkt met hen naar mogelijke kansen en belemmeringen.

 

Wilt u Ruud Veltenaar boeken als spreker of dagvoorzitter? Met deze trendwatcher haalt u een van de best gewaardeerde sprekers van Nederland in huis. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ruud Veltenaar boeken

Voor prijzen het inhuren van Ruud Veltenaar kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ruud Veltenaar, sprekersburo Ruud Veltenaar, boekingen Ruud Veltenaar, boekingskantoor Ruud Veltenaar, prijs Ruud Veltenaar, Ruud Veltenaar boeken, Ruud Veltenaar huren, Ruud Veltenaar inhuren, Ruud Veltenaar kosten