036 848 11 21

Ruud Jonker boeken

Ruud Jonker is een journalist die gespecialiseerd is in informatietechnologie en communicatie. U kunt Ruud Jonken inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen kan hij alles vertellen over de rol van moderne cloudtechnologie, privacy en de daaruit voortkomende veranderingen in de samenleving.

Technologische ontwikkelingen
Jonker studeerde af op de relatie tussen technologie-ontwikkeling en samenleving. Vervolgens werkte hij bij bedrijven als IBM en Schouten en Nelissen.

Daarna ging hij aan de slag als journalist. In die hoedanigheid schrijft hij over muziek, ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media, audio- en videoapparatuur. Ook houdt hij zich bezig met onderwerpen die te maken hebben met informatievoorziening.

Een van de vraagstukken waar Jonker zich mee bezighoudt is, hoe wij de technologie voor ons kunnen laten werken. Technologie heeft namelijk een eigen dynamiek die zich constant uitbreidt, zonder dat wij daar zelf nog invloed op hebben. Daardoor kan bij veel bedrijven de IT niet onder controle gehouden worden en heeft het zodoende niet de best mogelijke toegevoegde waarde.

Privacy
Daarnaast houdt Jonker zich bezig met privacyvraagstukken. Hoe kun je de positieve eigenschappen van clouds en social media benutten zonder gevaren voor de privacy en samenleving?

Al deze thema’s komen voorbij in de lezingen die Jonker geeft. Tevens gaat hij in op de samenwerking tussen bedrijven en IT, de impact van hedendaagse mediatechnologie en de journalistiek van vroeger en nu.

Wilt u Ruud Jonker boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ruud Jonker boeken

Voor prijzen het inhuren van Ruud Jonker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ruud Jonker, sprekersburo Ruud Jonker, boekingen Ruud Jonker, boekingskantoor Ruud Jonker, prijs Ruud Jonker, Ruud Jonker boeken, Ruud Jonker huren, Ruud Jonker inhuren, Ruud Jonker kosten