036 848 11 21

Ruud Feltkamp boeken

Al van jongs af aan timmert acteur Ruud Feltkamp aan de weg. Tegenwoordig schittert hij als Noud Alberts in Goede tijden, slechte tijden. U kunt Ruud Feltkamp boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Kruimeltje
Op negenjarige leeftijd speelde Ruud Feltkamp de titelrol in de jeugdfilm Kruimeltje, die in 1999 uitkwam. In 2013 speelde hij vervolgens de hoofdrol in de film Kees de Jongen. Na deze vliegende start speelde hij rollen in televisieseries als Koppel. Sinds 2006 speelt hij bovendien in Goede tijden, slechte tijden. Hierin vertolkt hij de rol van Noud Alberts.

In 2009 was Feltkamp bovendien te bewonderen in de bioscoopfilm Lover of loser. Ook was hij te zien in Toscaanse Bruiloft. Daarnaast verscheen hij in televisieprogramma’s als Fort Boyard en nam hij deel aan Expeditie Robinson.

Multimediabedrijf
Samen met zijn oudere broer Pim runt Feltkamp bovendien het multimediabedrijf Feltkamp.tv. De laatste jaren houdt hij zich bovendien steeds meer bezig met presenteren.

Naast het acteren heeft Feltkamp allerlei boeiende hobby’s. Zo is hij een fervent zeiler en een fanatiek snowboarder. Daarnaast houdt hij zich bezig met het draaien en mixen van muziek.

Wilt u Ruud Feltkamp inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ruud Feltkamp boeken

Voor prijzen het inhuren van Ruud Feltkamp kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ruud Feltkamp, sprekersburo Ruud Feltkamp, boekingen Ruud Feltkamp, boekingskantoor Ruud Feltkamp, prijs Ruud Feltkamp, Ruud Feltkamp boeken, Ruud Feltkamp huren, Ruud Feltkamp inhuren, Ruud Feltkamp kosten