036 848 11 21

Ruben van der Meer boeken

Menigeen kent Ruben van der Meer als de explosieve manager Sjors uit de reclames van Cup-a-Soup en als improvisatietalent uit het populaire programma De Lama’s. Daarnaast is hij acteur, cabaretier en te boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Gabbertje
Van der Meer werd bekend als ‘Gabbertje’ het gezicht van de hardcoreformatie Hakkûhbar. Vervolgens verscheen hij in de door hemzelf en Horace Cohen bedachte humoristische programma’s Live opgenomen, Frøland en Frølive.

In 2004 werd Van der Meer onderdeel van het team van De Lama’s. Dit improvisatieprogramma van BNN won in 2006 de Gouden Televizier Ring. In 2008 stopte Van der Meer met De Lama’s. Samen met collega-‘lama’ Tijl Beckand was hij vanaf 2010 te zien in het programma Echt Waar?!.

Acteren
Daarnaast heeft Ruben van der Meer in binnen- en buitenland acteeropleidingen gevolgd. Hij was te zien in diverse reclames, waaronder die van Cup-a-Soup. Ook was hij te zien in films en televisieproducties en heeft hij diverse afleveringen van Café de Wereld geregisseerd. Ook staat hij regelmatig in het theater.

Wilt u Ruben van der Meer inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ruben van der Meer boeken

Voor prijzen het inhuren van Ruben van der Meer kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ruben van der Meer, sprekersburo Ruben van der Meer, boekingen Ruben van der Meer, boekingskantoor Ruben van der Meer, prijs Ruben van der Meer, Ruben van der Meer boeken, Ruben van der Meer huren, Ruben van der Meer inhuren, Ruben van der Meer kosten