036 848 11 21

Ruben Nicolai boeken

Presentator en cabaretier Ruben Nicolai werd bekend met zijn improvisaties in De Lama’s. Daarnaast was hij te zien in tal van BNN-programma’s. Ook is Nicolai beschikbaar als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Cabaret
Samen met theatervriend Nathan Vecht toverde Nicolai tijdens Koninginnedag 2002 een oude winkel om in een mini-theater en speelde hierin het programma Uitverbaasd. De reacties op de show waren zo positief, dat zij een half jaar later meededen aan Cameretten en hier de publieksprijs wisten te winnen. Vervolgens toerde het tweetal door het land met de show en niet veel later stonden zij met hun eerste avondvullende programma Integere Types op de planken.

Televisiekijkend Nederland leerde Nicolai in 2004 vervolgens kennen als een van de Lama’s in het populaire improvisatieprogramma van BNN, dat in 2006 de Gouden Televizier-Ring won. Hierna ging Nicolai ook andere programma’s als Rat van Fortuin en Je zal het maar hebben presenteren.

Try Before You Die
In 2008 presenteerde hij bovendien de Nationale IQ Test en ook was hij te zien in het programma Ruben vs. Sophie. In het programma Try Before You Die zocht hij zijn grenzen op en hij presenteerde verder programma’s als Maximum bereikt en 71 graden noord. In 2010 was hij verder te zien in Gehaktdag en ook presenteerde hij het succesvolle programma De Allerslechtste Chauffeur van Nederland. Ook nam hij het op tegen Katja Schuurman in Ruben vs. Katja.

 

Wilt u Ruben Nicolai inhuren als spreker of presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ruben Nicolai boeken

Voor prijzen het inhuren van Ruben Nicolai kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ruben Nicolai, sprekersburo Ruben Nicolai, boekingen Ruben Nicolai, boekingskantoor Ruben Nicolai, prijs Ruben Nicolai, Ruben Nicolai boeken, Ruben Nicolai huren, Ruben Nicolai inhuren, Ruben Nicolai kosten