036 848 11 21

Rossana Lima boeken

Styliste, lifestyledeskundige en ondernemer Rossana Kluivert-Lima is onder andere mede-eigenaar van een evenementenbureau en is al jarenlang gespecialiseerd in alles wat met mode te maken heeft. U kunt Rossana Lima inhuren als spreker of dagvoorzitter. In haar lezingen vertelt zij over fashion en lifestyle.

Couturiers
Al op jonge leeftijd had Lima veel interesse voor mode. Ze reisde af naar Milaan om modeshows van beroemde couturiers als Versace, Armani en Gucci te bekijken.

In 1996 begon zij in Rotterdam vervolgens haar eigen winkel. Al snelde opende zij meerdere filialen en daarnaast ging zij zich toeleggen op het organiseren van modeshows.

In 2001 kreeg zij vervolgens haar eigen pagina in het tijdschrift Beau Monde, waarin zij de lezers trakteert op lifestyle-adviezen. Ook verzorgde zij voor reportages de kleding voor bekende vrouwen als Mathilde Santing, Tanja Jess, Inge de Bruin, Bartina Koeman, Edsilia Rombley, Vera Mann, Mary Borsato en Froukje de Both. Ook ging zij voor Beau Monde make-overs verzorgen.

In 2003 nam zij de styling van de popgroepen tijdens het Nationaal Songfestival voor haar rekening en tevens is zij de vaste styliste van bekende Nederlanders als Nance, Mariska Hulscher, Irene van der Laar en Martijn Krabbé.

Televisie
Tevens is zij actief als personal shopper van bekende Nederlanders en geeft zij lifestyle-advies aan mensen met hoge functies in het bedrijfsleven. Ook was zij te zien in programma’s als Aperitivo, Rijk & Beroemd, Shownieuws en De Afvallers XXL.

Tevens is zij sinds 2007, samen met twee compagnons de eigenaar van evenementenbureau The Class Company, dat zich richt op bedrijfsevenementen, productlanceringen, modeshows en huwelijksfeesten. In 2008 presenteerde zij bovendien de eerste collectie van haar eigen kledinglijn M&S Mode, More Style.

Wilt u Rossana Lima boeken als spreker of dagvoorzitter voor boeiende lezingen over fashion en lifestyle? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Rossana Lima boeken

Voor prijzen het inhuren van Rossana Lima kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Rossana Lima, sprekersburo Rossana Lima, boekingen Rossana Lima, boekingskantoor Rossana Lima, prijs Rossana Lima, Rossana Lima boeken, Rossana Lima huren, Rossana Lima inhuren, Rossana Lima kosten