036 848 11 21

ROPE Theater boeken

Cabaretiers Roel Pot en Peter Douw vormen samen de basis van het improvisatiegezelschap ROPE Theater. U kunt het tweetal inhuren voor een unieke, op uw bijeenkomst toegespitste comedyshow.

Improvisatie
Pot en Douw ontmoetten elkaar in 1989 op het toneel. Pot maakte op dat moment al naam op TV Rijnmond en was een bekend gezicht in Rotterdam. Het duo besloot het improvisatietheater ROPE op te richten.

Geen enkele voorstelling van dit duo staat vast en geen een show is hetzelfde. Dat komt voornamelijk omdat de opdrachtgever bepaalt wat voor soort show zij verzorgen. Zelf zien Pot en Douw zich als meesterkoks die, met de ingrediënten die hun opdrachtgevers voorbereiden, een menu samenstellen.

Bedrijfsfeest
De voorstellingen van ROPE zijn uitermate geschikt als voorproefje op een teambuildingdag, maar ook als tussendoortje tijdens een seminar of als hoofdact tijdens een bedrijfsfeest. Daarnaast kan de show ook gebruikt worden voorafgaand aan, of als afsluiting van lezingen of een personeelsdag.

Kortom: ROPE is voor elke gelegenheid in te huren. Met de komst van dit tweetal bent u gegarandeerd van een show waar iedereen nog lang over na zal praten, en bovendien bent u degene die de inhoud, de duur en de locatie van de show bepaalt.

 

Wilt u ROPE Theater boeken voor uw evenement? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

ROPE Theater boeken

Voor prijzen het inhuren van ROPE Theater kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau ROPE Theater, sprekersburo ROPE Theater, boekingen ROPE Theater, boekingskantoor ROPE Theater, prijs ROPE Theater, ROPE Theater boeken, ROPE Theater huren, ROPE Theater inhuren, ROPE Theater kosten