036 848 11 21

Ronnie Overgoor boeken

Internetveteraan Ronnie Overgoor stond aan het eind van de vorige eeuw aan het hoofd van een van de grootste internetbedrijven. Daarnaast is hij de oprichter van diverse online platformen. U kunt Ronnie Overgoor boeken als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen kan hij alles vertellen over online succes en sociale netwerken.

Internet-hype
Overgoor was vanaf het begin nauw betrokken bij de internet-hype die aan het eind van de vorige eeuw losbarstte. Zo was hij CEO van een van de grootste internetbureaus van ons land.

Inmiddels is Overgoor een succesvol ondernemer, een ervaren adviseur en inspirator voor bedrijven. Hij is medeoprichter van drie online bedrijven. Met Pitchblink.nl heeft een platform in het leven geroepen dat een totaaloverzicht geeft van marketing- en mediacases. Een van zijn andere ondernemingen, 7 ditches tv, is een televisiestation voor ondernemers. Het derde online bedrijf van Overgoor is SocialChiefs.com. Hierop valt wekelijks te zien wie het meest invloedrijk was in diverse online media.

Daarnaast is Overgoor de schrijver het boek Ondernemerslessen van een Internetcowboy. Dit boek werd een groot succes en werd in 2011 uitgeroepen tot ondernemersboek van het jaar.

Ondernemers
Ook is hij als ervaren rot op het gebied van internet veel actief als adviseur, spreker, debatleider en dagvoorzitter. Hij is energiek, scherp en zit vol humor. In zijn lezingen ontkracht hij de vele misverstanden die er, vooral bij ondernemers bestaan, over internet, online succes en sociale netwerken. Hij geeft inzichten in nieuwe online kansen en presenteert die op zijn eigen, kenmerkende manier.

 

Wilt u Ronnie Overgoor boeken als spreker en dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ronnie Overgoor boeken

Voor prijzen het inhuren van Ronnie Overgoor kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ronnie Overgoor, sprekersburo Ronnie Overgoor, boekingen Ronnie Overgoor, boekingskantoor Ronnie Overgoor, prijs Ronnie Overgoor, Ronnie Overgoor boeken, Ronnie Overgoor huren, Ronnie Overgoor inhuren, Ronnie Overgoor kosten