036 848 11 21

Ronald Snijders boeken

Ronald Snijders is een programmamaker, schrijver en absurdist die vooral bekend werd als een van de presentatoren van het VARA-programma RamBam. Daarnaast is Ronald Snijders te boeken als spreker en dagvoorzitter. Op zijn kenmerkende taalvaardige en enigszins ontregelende wijze geeft hij lezingen, leidt hij discussies en geeft hij presentaties.

De Staat van Verwarring
Snijders brak in 2006 door bij het grote publiek met de late night-show De Staat van Verwarring die hij vier keer in de week samen met Pieter Jouke presenteerde. Na het succes van het AVRO-programma ging de show ook de theaters in als live-talkshow. Bovendien was in het museum Boijmans van Beuningen in 2012 een ‘onoverzichtelijke expositie’ te bezichtigen met de titel Boijmans in Staat van Verwarring.

Daarnaast maakte Snijders voor Radio 1 in 2007 en 2008 het programma Binnenland 1, een door Fedor van Eldijk geschreven hoorspel in de vorm van een actualiteitenmagazine met ‘nieuwsfictie vanuit de binnenwereld’. De teksten uit het hoorspel werden in 2009 verzameld in een boek. Tevens was Snijders samen met Van Eldijk auteur van het boek Een Normaal Boek. Het boek bevat, teksten, ideeën en dialogen die het tweetal eerde publiceerde op www.absurd.nl. In 2012 verscheen opnieuw een boek van de hand van Snijders, ditmaal met de titel Een Ander Boek. In 2013 publiceerde hij vervolgens De Alfabetweter.

RamBam
Vanaf 2011 was Snijders te bewonderen als presentator van het programma RamBam van de VARA. Ook deed hij in 2013 mee aan het televisieprogramma De Slimste Mens.

 

Wilt u Ronals Snijders boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ronald Snijders boeken

Voor prijzen het inhuren van Ronald Snijders kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ronald Snijders, sprekersburo Ronald Snijders, boekingen Ronald Snijders, boekingskantoor Ronald Snijders, prijs Ronald Snijders, Ronald Snijders boeken, Ronald Snijders huren, Ronald Snijders inhuren, Ronald Snijders kosten