036 848 11 21

Ron Boszhard boeken

Entertainer Ron Boszhard verschijnt sinds 1996 op de televisie als presentator van verschillende programma’s voor groot en klein. Daarnaast is hij te boeken als presentator voor evenementen door het hele land.

Cabaret
Boszhard was aanvankelijk werkzaam in de verpleging, maar in 1991 maakte hij zijn eerste uitstapje naar het podium, met zin zelfgeschreven cabaretprogramma Alleen vanavond. Hiermee wist hij door te dringen tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Een jaar later wist hij vervolgens de Martini Cabaret Prijs te winnen.

In 1993 bemachtigde Boszhard een baan als productiemedewerker bij IDTV en zodoende kreeg hij de smaak van het televisie maken te pakken. Sinds 1996 verscheen hij vervolgens voor de schermen op televisie. Voor de TROS presenteerde hij programma’s als Match & Win en Verrassend Nederland.

Ook presenteerde hij het programma Pluk de Dag, waarmee hij in 2003 de prestigieuze Bronzen Roos van Montreux won. Verder was Boszhard presentator van programma’s als Ron’s Ballon en het fameuze Spel zonder Grenzen. Ook was hij panellid in het televisiespel Rappatongo en werd hij presentator van het homevideoprogramma De Leukste Thuis. Samen met Cor Bakker was hij te zien in het programma Alle Moeders/Alle Vaders van Nederland en hij was de vaste presentator van het jongerenprogramma Z@ppsport.

Speelfilms
Ook was Boszhard te zien in films en het theater. Zo speelde hij de hoofdrol in Doornroosje en was hij te zien in de films De Kameleon ontvoerd en Schippers van de Kameleon 2.

Tussendoor is hij regelmatig actief als presentator voor publieksevenementen, zoals het Zomerfestival in Ahoy. Daarnaast wordt hij veel gevraagd als presentator van bedrijfsevenementen. Wilt u Ron Boszhard boeken? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Ron Boszhard boeken

Voor prijzen het inhuren van Ron Boszhard kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ron Boszhard, sprekersburo Ron Boszhard, boekingen Ron Boszhard, boekingskantoor Ron Boszhard, prijs Ron Boszhard, Ron Boszhard boeken, Ron Boszhard huren, Ron Boszhard inhuren, Ron Boszhard kosten