036 848 11 21

Ron Blaauw boeken

Ron Blaauw inhuren of boeken

Genieten. Dat is de rode draad in alle verhalen en lezingen van meester-kok Ron Blaauw (1967). Hij leerde Nederland dat goed en creatief eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. Als spreker, presentator of dagvoorzitter put de culinaire ondernemer en familieman uit zijn eigen ervaring van hard werken om successen te beleven, durven loslaten en opnieuw beginnen.

Ron Blaauw: een spreker met een uitgesproken smaak

Niet alleen als topkok, ook als ondernemer, spreker en presentator staat Ron Blaauw voor een uitgesproken visie en smaak. Dat maakt waarom organisaties hem graag voor lezingen en presentaties inhuren. Voor bepaalde bijeenkomsten is de culinaire ondernemer tevens te boeken als dagvoorzitter. Bij al zijn activiteiten en optredens staat zijn culinaire passie centraal.

Ron begon onderaan de ladder, als afwasser. Na zijn studie liet hij zich als leerling-kok inhuren door sterrenrestaurant De Kersentuin. Hij leerde er de kneepjes van het vak en werd er souschef. In 1991 werd hij chef-kok in restaurant Aujourd’hui en vijf jaar later chef-kok en directeur van ’t Jagershuis. In 1999 zette de culinair ondernemer en spreker de stap naar zijn eigen restaurant.

Restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel ontving in 2004 zijn eerste Michelinster. Na de verhuizing van het restaurant naar Amsterdam volgde al snel een tweede ster. Topchef Blaauw verbaasde vriend en vijand toen hij zijn zaak in 2013 sloot en zijn sterren inleverde. Op dezelfde locatie begon hij een nieuw restaurant, Ron Gastrobar. Ook dat kreeg in no-time een Michelinster.

Ook u kunt Ron Blaauw inhuren en boeken als spreker

Ron Blaauw besloot de hitte van het fornuis in te ruilen voor een veelzijdig bestaan als ondernemer. In deze rol is hij als inspirator nauw betrokken bij verschillende kwaliteitsrestaurants en is hij culinair adviseur bij uiteenlopende projecten. De culinaire incrowd kent Ron van zijn delicate gerechten; het grote publiek kent hem vooral als jurylid in de televisieprogramma’s Topchef (RTL) en Junior Master Chef (SBS 6).

Naast zijn (advies)werk achter de schermen en inspirerende rol bij toprestaurants, manifesteert de meester-chef zich als begenadigd en enthousiasmerend spreker. Ook u kunt hem als zodanig voor uw bijeenkomst of event inhuren. Daarnaast kunnen bedrijven en organisaties Ron Blaauw boeken als presentator of dagvoorzitter. Ook leent de culinair expert zijn naam en reputatie aan diverse merken voor communicatie- en marketingdoeleinden.

Contact leggen met culinair ondernemer/spreker Ron Blaauw

Wilt u de ‘Beste Restaurateur/Ondernemer van Nederland’ (2009) inhuren voor uw bijeenkomst of event? Wilt u meer weten over de mogelijkheden om deze topchef te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter? Neem contact op met Sprekersbureau. Wij zijn u van dienst met gedetailleerde informatie en kunnen deze spreker direct voor u boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Ron Blaauw boeken

Voor prijzen het inhuren van Ron Blaauw kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Ron Blaauw, sprekersburo Ron Blaauw, boekingen Ron Blaauw, boekingskantoor Ron Blaauw, prijs Ron Blaauw, Ron Blaauw boeken, Ron Blaauw huren, Ron Blaauw inhuren, Ron Blaauw kosten