036 848 11 21

Roland Koopman boeken

De financieel journalist Roland Koopman was nauw betrokken bij de oprichting van de zakenzender RTL Z, waar hij al jarenlang als presentator te bewonderen is. U kunt Roland Koopman boeken als spreker, dagvoorzitter of discussieleider.

RTL Nieuws
Koopman studeerde aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg en was vervolgens werkzaam bij het RTL Nieuws, waar hij in eerste instantie werkte als freelancer en later op de redactie buitenland. Uiteindelijk presenteerde hij afwisselend met Margreet Spijker Het Zes Uur Nieuws op RTL4.

In 2001 was Koopman een van de drijvende krachten achter de oprichting van de zender RTL Z. Ook is hij sindsdien presentator op deze zender. Tevens is hij met enige regelmaat te zien in nieuwsprogramma’s als Editie NL en het Half Acht Nieuws op RTL4.

Discussieleider
Koopman is een ervaren discussieleider en dagvoorzitter en wordt dan ook regelmatig ingehuurd door diverse opdrachtgevers. Ook verzorgt hij boeiende lezingen.

 

Wilt u Roland Koopman boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Roland Koopman boeken

Voor prijzen het inhuren van Roland Koopman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Roland Koopman, sprekersburo Roland Koopman, boekingen Roland Koopman, boekingskantoor Roland Koopman, prijs Roland Koopman, Roland Koopman boeken, Roland Koopman huren, Roland Koopman inhuren, Roland Koopman kosten