036 848 11 21

Roelof Hemmen boeken

Roelof Hemmen is bekend als presentator van de halfacht-editie van het RTL Nieuws. De verslaggever is daarnaast in te huren als spreker, interviewer, discussieleider en dagvoorzitter. Roelof Hemmen heeft veel belangstelling voor onderwerp als media, politiek en journalistiek en dat komt duidelijk naar voren in zijn lezingen.

Verslaggever
Hemmen begon zijn journalistieke carrière als leerling-verslaggever bij de Haagsche Courant, waar hij uitgroeide tot politie- en misdaadverslaggever. Hierna stapte hij over naar de Telegraaf waar hij werkte als verslaggever.

Vervolgens maakte hij de overstap naar de televisiejournalistiek. Bij het RTL Nieuws werd hij algemeen verslaggever en vervolgens parlementair verslaggever. Als anchor van het Half Acht Journaal is hij inmiddels al jaren een bekend gezicht van RTL Nieuws. Als geen ander weet hij de juiste toon te treffen en hij straalt uit dat hij duidelijk weet waar het over heeft.

Daarnaast is Hemmen sinds 2011 actief voor BNR Nieuwsradio, waar hij nieuws brengt voor ondernemend Nederland.

Congressen en seminars
Bovendien is Hemmen een graag geziene gast op congressen en seminars. Hij wordt veel gevraagd als dagvoorzitter, spreker, interviewer en discussieleider. In deze hoedanigheid wordt hij geroemd om zijn prettige werkwijze.

 

Wilt u Roelof Hemmen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Roelof Hemmen boeken

Voor prijzen het inhuren van Roelof Hemmen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Roelof Hemmen, sprekersburo Roelof Hemmen, boekingen Roelof Hemmen, boekingskantoor Roelof Hemmen, prijs Roelof Hemmen, Roelof Hemmen boeken, Roelof Hemmen huren, Roelof Hemmen inhuren, Roelof Hemmen kosten