036 848 11 21

Roderick Veelo boeken

Politicoloog en journalist Roderick Veelo is bekend als nieuwslezer bij SBS6 en als presentator van diverse radioprogramma’s. Tegenwoordig is hij vooral te zien als presentator van financieel nieuws bij RTL Z. Daarnaast is hij te boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Kamerbreed
Veelo studeerde politicologie in Amsterdam en werkte vervolgens voor verschillende omroepen. Bij de TROS presenteerde hij onder andere het politieke radioprogramma TROS Kamerbreed, waarin iedere week Kamerleden, ministers en staatssecretarissen te gast waren.

In 1998 verscheen hij voor het eerst op de televisie als nieuwslezer van het SBS Nieuws. In 2003 en 2004 was hij samen met Jack van Gelder te zien in de latenightshow Studio 2 Nieuws & Voetbal. Hierin werden zo nu en dan felle discussies gevoerd over het nieuws van de afgelopen week en zodoende ontwikkelde Veelo zich tot een behendig discussieleider.

RTL Z
Sinds 2005 is Veelo een van de presentatoren van de zakelijke nieuwszender RTL Z. In 2006 was hij bovendien te bewonderen in Wie is de Mol?. Ook valt incidenteel in bij Editie NL en het RTL Nieuws.

Wilt u Roderick Veelo boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Roderick Veelo boeken

Voor prijzen het inhuren van Roderick Veelo kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Roderick Veelo, sprekersburo Roderick Veelo, boekingen Roderick Veelo, boekingskantoor Roderick Veelo, prijs Roderick Veelo, Roderick Veelo boeken, Roderick Veelo huren, Roderick Veelo inhuren, Roderick Veelo kosten