036 848 11 21

Robin Zijlstra boeken

Robin Zijlstra is een acteur en zanger die bekend werd met zijn deelname aan de talentenjacht Idols en zijn rol in Goede tijden, slechte tijden. Tevens is hij beschikbaar als spreker en dagvoorzitter.

Idols
Als singer-songwriter werd Zijlstra al in 1996 onderdeel van de jongensband Velvet, na twee intensieve jaren met deze formatie sloot hij zich vervolgens aan bij de rockband Juezz. Het grote publiek leerde hem echter kennen door zijn deelname aan de talentenjacht Idols op RTL4.

Zijlstra werkte onder de naam Robinz, gestaag verder aan zijn muzikale loopbaan, maar richtte zich tegelijkertijd ook op het acteren. Dit wierp al snel zijn vruchten af en hij bemachtigde een rol in de jeugdserie Hotnews.nl op Jetix.

Goede tijden, slechte tijden
Vervolgens kreeg hij een gastrol in de politieserie Grijpstra en De Gier. Vanaf 2007 was hij vervolgens te zien als Milan Alberts in de soap Goede tijden, slechte tijden. Ook was hij achter de schermen betrokken bij de serie SpangaS. Verder deed hij mee aan Popstars en ook was hij te zien in het avontuurlijke programma De Pelgrimscode. Ook was hij te zien in commercials van de supermarktketen Plus en tevens bouwde hij verder aan zijn loopbaan in de muziekwereld.

 

Wilt u Robin Zijlstra boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Robin Zijlstra boeken

Voor prijzen het inhuren van Robin Zijlstra kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robin Zijlstra, sprekersburo Robin Zijlstra, boekingen Robin Zijlstra, boekingskantoor Robin Zijlstra, prijs Robin Zijlstra, Robin Zijlstra boeken, Robin Zijlstra huren, Robin Zijlstra inhuren, Robin Zijlstra kosten