036 848 11 21

Robin van Galen boeken

Robin van Galen is een Nederlandse waterpolocoach die met het Nederlands dameselftal de gouden medaille tijdens Olympische Spelen van Peking in de wacht wist te slepen. U kunt Robin van Galen bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen legt hij uit hoe hij de Nederlandse waterpolodames heeft klaargestoomd om de gouden medaille te winnen.

Jeugdtrainer
Van Galen was in zijn jeugd zelf een veelbelovend waterpolospeler, maar door een slepende blessure moest hij al op jonge leeftijd stoppen. Daarop besloot hij op zijn zestiende jeugdtrainer te worden. Zeven jaar later werd hij trainer van de seniorenploeg van GZC Donk in Gouda.

In 2004 werd hij vervolgens gevraagd om bondscoach van de Nederlandse waterpoloheren te worden. Omdat hij meer potentie zag in de Nederlandse dames werd hij echter bondscoach van het vrouwenteam.

Met de waterpolodames werkte hij keihard om het vaderlandse waterpolo weer naar de wereldtop te brengen. In 2008 zagen ruim drie miljoen Nederlanders vervolgens hoe in Peking olympisch goud werd gewonnen. Na het toernooi werd Van Galen uitgeroepen tot beste Nederlandse coach van de Spelen.

Na het Olympische Goud werd Van Galen opnieuw trainer bij GZC Donk. Na een jaar sabbatical werd hij vervolgens technisch directeur bij waterpolovereniging UZSC in Utrecht. In 2013 werd hij ook bondscoach van de waterpoloheren.

Bedrijfsleven
Robin van Galen is regelmatig actief als spreker op symposia. Hij vertelt in zijn lezingen over de route naar de gouden medaille van de waterpolodames en legt de link met het bedrijfsleven.

 

Wilt u Robin van Galen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Robin van Galen boeken

Voor prijzen het inhuren van Robin van Galen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robin van Galen, sprekersburo Robin van Galen, boekingen Robin van Galen, boekingskantoor Robin van Galen, prijs Robin van Galen, Robin van Galen boeken, Robin van Galen huren, Robin van Galen inhuren, Robin van Galen kosten