036 848 11 21

Roberta Pagnier boeken

Roberta Pagnier inhuren of boeken

Het schrijven van boeken, het geven van workshops en het presenteren van evenementen: televisiechef Roberta Pagnier draait er haar hand niet voor om. Als bekend gezicht van onder meer Carlo’s TV Café en 24Kitchen, willen veel bedrijven haar inhuren als spreker of presentator voor bedrijfsbijeenkomsten en andere events.

Televisiekok Roberta Pagnier boeken als presentator

Zoals bij zoveel bekende chefs, is het succes van Roberta Pagnier vooral het resultaat van een oprechte passie voor het vak. Al in haar jeugdjaren doet ze niets liever dan koken en dan in het bijzonder de smaakvolle gerechten van haar Italiaanse moeder. Ze ontwikkelt haar geheel eigen stijl en doet onderwijl extra ervaring op in verschillende Italiaanse restaurants.

In diezelfde tijd lonkt een andere loopbaan, want ze blijkt talent te hebben voor de mediawereld. Zo maakt ze leuke kookvideo’s voor Het Parool en werkt ze daarnaast een poosje voor de bekende restaurantwebsite iens.nl. Het is in deze periode dat haar kook- en presenteertalenten samensmelten en dat ze haar ware roeping als televisiekok ontdekt.

Spreker Roberta Pagnier inhuren voor workshop of evenement

Een functie bij de culinaire televisiezender 24Kitchen is dan ook een logisch vervolg. Ze maakt furore als presentator van het programma De Makkelijke Maaltijd en oogst onder andere lof vanwege haar prettige stijl als spreker voor de camera. Op unieke wijze laat ze mensen kennismaken met de Italiaanse keuken en inspireert ze talloze Nederlanders met heerlijke gerechten.

Het is niet alleen de maaltijd zelf, maar ook de beleving eromheen die haar mateloos fascineert. De Italiaanse keuken staat bekend om het gezellig samenzijn van vrienden en familie, waardoor eten meer is dan een culinaire beleving. Het is deze warme en sociale aanpak die terugkomt in de werkwijze van Roberta Pagnier, ook wanneer bedrijven haar inhuren als spreker of presentator.

Dat gebeurt steeds vaker, want haar succes op televisie maakt haar tot een gewilde persoonlijkheid op uiteenlopende evenementen. Moeiteloos en met kenmerkende charme treedt ze op als spreker of presentator en ook kunnen bedrijven haar boeken voor een workshop of programma op maat. Leerzaam, inspirerend en bovenal erg gezellig en geschikt voor teambuilding.

Contact leggen met Roberta Pagnier

Heeft u vragen over de bijeenkomsten waar u Roberta Pagnier zoal voor kunt inhuren? De medewerkers van Sprekersbureau informeren u graag over de mogelijkheden bij het boeken van deze bekende spreker en presentator. Neem direct contact op voor meer informatie.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Roberta Pagnier boeken

Voor prijzen het inhuren van Roberta Pagnier kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Roberta Pagnier, sprekersburo Roberta Pagnier, boekingen Roberta Pagnier, boekingskantoor Roberta Pagnier, prijs Roberta Pagnier, Roberta Pagnier boeken, Roberta Pagnier huren, Roberta Pagnier inhuren, Roberta Pagnier kosten