036 848 11 21

Robèrt Verweij boeken

De enthousiaste en ervaren topkok Robèrt Verweij is vooral bekend van zijn optredens in het televisieprogramma Life & Cooking. Met zijn schat aan kennis is hij daarnaast een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Met zijn lezingen weet Robèrt Verweij zich moeiteloos aan te passen aan het niveau van zijn publiek en de wensen van zijn klant.

Kok
Verweij wist als kind al dat hij kok wilde worden en hoe ouder hij werd, hoe sterker dit gevoel. Hij volgde een opleiding aan de hotelvakschool en werkte vervolgens in diverse restaurants, waaronder het Britse sterrenrestaurant The Vineyard in Newbury.

Hierna begon hij zijn eigen bedrijf, waarmee hij ging werken als freelance kok. Ook begon het met lesgeven. Hij ontdekte dat hij mensen graag laat kennismaken met nieuwe producten of technieken.

Naast koken is Verweij een expert op het gebied van wijn. Hij volgde een serie indrukwekkende wijnopleidingen en behaalde in 2005 de titel Vinoloog van de Wijnacademie. In 2006 trad hij toe tot de associatie van Wijndocenten.

Televisie
In 2007 verscheen Verweij voor het eerst in het populaire programma Life & Cooking, als opvolger van kok Vincent van Essen. Daarnaast was hij te zien in programma’s als 4me, Businessclass, Checkpoint, Koffietijd, de Staatsloterijshow en Lovematch.

Daarnaast runt hij zijn culinair centrum in Beverwijk, waarmee hij kookworkshops en wijncursussen voor beginners en gevorderden geeft. Ook is het regelmatig actief as spreker. Met zijn lezingen boeit hij iedereen, van de top van het bedrijfsleven tot huisvrouwen.

Wilt u Robèrt Verweij inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Robèrt Verweij boeken

Voor prijzen het inhuren van Robèrt Verweij kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robèrt Verweij, sprekersburo Robèrt Verweij, boekingen Robèrt Verweij, boekingskantoor Robèrt Verweij, prijs Robèrt Verweij, Robèrt Verweij boeken, Robèrt Verweij huren, Robèrt Verweij inhuren, Robèrt Verweij kosten