036 848 11 21

Robert ten Brink boeken

Robert ten Brink inhuren of boeken

All You Need is Love. Alleen al het noemen van deze naam is voldoende voor de associatie met Robert ten Brink. Deze hoog aangeschreven televisiepersoonlijkheid presenteert daarnaast nog tal van andere programma’s. Ook kunnen bedrijven hem inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter tijdens verschillende soorten bijeenkomsten en events.

Bekende televisiepersoonlijkheid Robert ten Brink

Dat Robert ten Brink voor de camera belandt, is bepaald geen toeval te noemen. Na zijn studie aan de Kleinkunstacademie gaat hij aanvankelijk aan de slag als radio-DJ bij de KRO, maar al snel lonkt de televisiewereld. Zijn eerste grote klus als presentator is het Jeugdjournaal, waarmee hij grote bekendheid verwerft door zijn sympathieke en kundige manier van presenteren.

Hierna volgen enkele jaren Lingo en uiteindelijk het programma waarmee hij zijn grootste faam verwerft: All You Need is Love. In het eerste seizoen stemmen er gemiddeld 4 miljoen Nederlanders af op een aflevering en het programma groeit uit tot een waanzinnig succes. Zijn naam als presentator is definitief gevestigd in het televisielandschap.

Robert ten Brink: boeken en programma’s

Tijdens zijn rijke carrière presenteert Robert ten Brink nog tal van andere goed scorende programma’s. Denk hierbij onder meer aan Big Diet, Lotto Weekend Miljonairs, Sterrenbeurs en De Nationale Carrièrecheck. In 1993 wint hij de Gouden Televizier-Ring voor het beste televisieprogramma en in 2000 wordt hij in de vorm van de Zilveren Televizier-Ster bekroond tot beste mannelijke televisiepersoonlijkheid.

Naast zijn werkzaamheden als presentator, brengt hij in de loop der jaren diverse boeken uit met een persoonlijk karakter. Titels als De ideale vader bestaat niet en Robert: over thuis, geluk en zijn vrouwen kunnen op veel lof rekenen.

Robert ten Brink inhuren als presentator of dagvoorzitter

Zijn grote succes en talenten als spreker zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven hem willen inhuren om als dagvoorzitter of presentator evenementen in goede banen te leiden. Het is juist de veelzijdigheid van zijn televisiecarrière die ervoor zorgt dat hij voor vrijwel elk publiek een geschikte presentator is.

Zowel bij jonge als oude doelgroepen heeft hij een sympathiek imago. Bovendien voelt hij feilloos aan welke presentatiestijl is vereist om de aandacht van zijn toehoorders vast te houden. Het boeken van Robert ten Brink als dagvoorzitter of spreker is dan ook een garantie voor een succesvol evenement.

Contact leggen met spreker Robert ten Brink

Wilt u de Bekende Nederlander Robert ten Brink inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator voor uw evenement? Sprekersbureau adviseert u graag op maat over de vele opties. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct te boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Robert ten Brink boeken

Voor prijzen het inhuren van Robert ten Brink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robert ten Brink, sprekersburo Robert ten Brink, boekingen Robert ten Brink, boekingskantoor Robert ten Brink, prijs Robert ten Brink, Robert ten Brink boeken, Robert ten Brink huren, Robert ten Brink inhuren, Robert ten Brink kosten