036 848 11 21

Robert Kroon boeken

Robert Kroon is een marketing- en communicatiedeskundige die ook wel bekend staat als ‘Mr. Service’. Hij wordt regelmatig gevraagd als spreker en dagvoorzitter en heeft het tijdens zijn workshops, masterclasses en lezingen regelmatig over het onderwerp service verlenen.

Managementfuncties
Kroon vervulde diverse managementfuncties  op het gebied van marketing, sales en communicatie en werke onder andere bij Xerox, Seven-up, Winterthur Verzekereringen, de Gemeente Den Haag en DHL. Tegenwoordig is hij directeur van communicatiebureau Full Circle Communications Consultancy. Ook is hij gastdocent bij SRM en geeft hij gastcolleges over marketing en communicatie bij hbo-instellingen en universiteiten.

In 2007 publiceerde hij het boek Wij pikken het niet langer. Dit boek richt zich op ondernemers die nauw betrokken zijn bij service optimalisatie. Na het succes van deze bestseller richtte hij de blog gekopklanten.nl op.

Service-vraagstukken
In zijn lezingen behandelt Kroon diverse service-vraagstukken. Zo heeft hij het over hoe bedrijven en organisaties beter met hun klanten om kunnen gaan. Daarnaast vertelt hij over het motiveren van personeel op het gebied van service en ook spreekt hij over hoe dienstverlenende organisaties zich beter kunnen onderscheiden en hoe men goed voor de dag kan komen in de media.

 

Wilt u Robert Kroon boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Robert Kroon boeken

Voor prijzen het inhuren van Robert Kroon kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robert Kroon, sprekersburo Robert Kroon, boekingen Robert Kroon, boekingskantoor Robert Kroon, prijs Robert Kroon, Robert Kroon boeken, Robert Kroon huren, Robert Kroon inhuren, Robert Kroon kosten