036 848 11 21

Robert Kranenborg boeken

Topkok Robert Kranenborg werkte in verscheidene sterrenrestaurants en is bij het grote publiek bekend van televisieprogramma’s als Over de kook, Topchef en The Taste. U kunt Robert Kranenborg inhuren als spreker of dagvoorzitter. De culinair expert deelt met liefde zijn kennis over de keuken in zijn lezingen.

Restaurants
Kranenborg groeide op in het hotel-restaurant van zijn ouders en kreeg zodoende het horecavak met de paplepel ingegoten. Na de middelbare school volgde hij tien jaar lang diverse praktijkopleidingen in Nederland en Frankrijk. Hij werkte onder andere voor gerenommeerde restaurants in België en Frankrijk, waarna hij terugkeerde naar Nederland.

Hij werkte voor tal van restaurants die hij met zijn kookkunsten steevast een of meerdere Michelinsterren wist te bezorgen. Zo werkte hij voor Corona in Den Haag, het beroemde Amstel Hotel en Restaurant Vossius in Amsterdam en Le Cirque in Scheveningen.

Beroemdheden
Gedurende zijn loopbaan kookte Kranenborg voor vorsten, filmsterren en wereldberoemde artiesten. In 2011-2012 verzorgde hij de dinershow Palazzo Amsterdam. Hij is bovendien voorzitter van de vakjury van de Nederlandse Bocuse d’Or.

Bij het grote publiek werd hij echter vooral bekend met televisieprogramma’s als Topchef, waarin hij optreedt als presentator en jurylid.

Zijn kennis deelt hij daarnaast in lezingen en presentaties. Wilt u Robert Kranenborg boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie of boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Robert Kranenborg boeken

Voor prijzen het inhuren van Robert Kranenborg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robert Kranenborg, sprekersburo Robert Kranenborg, boekingen Robert Kranenborg, boekingskantoor Robert Kranenborg, prijs Robert Kranenborg, Robert Kranenborg boeken, Robert Kranenborg huren, Robert Kranenborg inhuren, Robert Kranenborg kosten