036 848 11 21

Robert de Vries boeken

Spreker Robert de Vries is al jaren één van de meest geboekte cabaretiers en dagvoorzitters van Nederland en oprichter van het succesvolle artiesten- en sprekersbureau Quality Bookings en beheert diverse entertainmentgerelateerde webshops zoals het bekende Workshop.nl. Nu is Robert ook te boeken als spreker voor uw congressen en seminars.

“Ondernemen! Als ik het kan, kan u het ook!”

In zijn 60 minuten durende lezing met diverse show elementen inspireert hij uw gasten met zijn weg naar succes, het verwezenlijken van dromen, risico’s nemen, omgaan met teleurstelling, dromen bijsturen en sterker worden van moeilijke tijden. Niks is zo belangrijk als een positieve instelling en plezier in wat u doet. Robert reikt diversen tools aan om meer te genieten van uw leven.

“Wilt u succes? Wilt u ondernemen? Wat let u?”

Inspirerende spreker
Robert is al vanaf zijn 16de zelfstandig ondernemer en altijd bezig met het leven van zijn dromen. Diverse ondernemingen zijn door spreker Robert opgezet en succesvol gemaakt. Hij heeft verschillende uitstapjes gemaakt naar nieuwe ideeën. Sommige zeer succesvol, andere totaal mislukt. ‘Juist door alle mislukkingen, inschattingfouten en verkeerd afgelopen risico’s ben ik sterker en succesvoller geworden’, zegt Robert.

“Ondernemen is keihard vallen en keihard terug knokken”

Combinatie van vermaak en informatie
Spreker Robert de Vries is zeker geen slaapverwekkende spreker. Robert is een cabaretier in hart en nieren en zal zijn lezing vullen met diversen verrassende en energieke acts die zijn boodschap ondersteunen. Ook maakt Robert veelvuldig gebruik van muziek en inspirerende video’s. Bent u opzoek naar een inspireerde en humoristische spreker die net even iets verder gaat is dan u gewend bent?

Onderwerpen waar Robert als spreker ervaring mee heeft:

  • Ondernemersschap
  • Creativiteit
  • Teambuilding
  • Risico nemen
  • Internet ondernemen
  • Management
  • Persoonlijk succes
  • Innovatie

Leer van een ondernemer die vertelt uit ervaring!

Robert de Vries boeken

Voor prijzen het inhuren van Robert de Vries kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robert de Vries, sprekersburo Robert de Vries, boekingen Robert de Vries, boekingskantoor Robert de Vries, prijs Robert de Vries, Robert de Vries boeken, Robert de Vries huren, Robert de Vries inhuren, Robert de Vries kosten