036 848 11 21

Robert de Vries boeken

Robert de Vries is een cabaretier die al meer dan tien jaar lang minstens honderd shows per jaar verzorgt voor tal van bedrijven. Robert de Vries weet, net als een professioneel spreker of dagvoorzitter, als geen ander hoe hij een boodschap  moet overbrengen op zijn publiek en weet deze boodschap ook nog eens in een show te verwerken.

Caberet en magie
De Vries brengt als enige artiest in Nederland magie en cabaret bij elkaar. Zijn uptempo act zit vol met improvisatie, muziek en magische effecten. Daarbij moet men niet denken aan kisten, kasten en flauwe doekjes, maar aan een eigentijdse energizer en De Vries gebruik voor de magische effecten alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven.

Daarbij speelt De Vries met het publiek. De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van de show. Grote bedrijven als Rabobank, ABN Amro, McAfee, Acer, Range Rover, ProRail, TNT Post, AMF, de Telegraaf, Het Parool, ING, het Functioneel Parket en het Ministerie van Defensie waren al getuige van een show van De Vries.

Vlot en scherp
De Vries is vlot en vlijmscherp. Daarnaast is hij als dagvoorzitter geïnteresseerd in zijn publiek en leidt hij met zijn unieke presentatiestijl evenementen en congressen in goede banen.

 

Wilt u Robert de Vries inhuren als bijzondere spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Robert de Vries boeken

Voor prijzen het inhuren van Robert de Vries kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robert de Vries, sprekersburo Robert de Vries, boekingen Robert de Vries, boekingskantoor Robert de Vries, prijs Robert de Vries, Robert de Vries boeken, Robert de Vries huren, Robert de Vries inhuren, Robert de Vries kosten