036 848 11 21

Robert Benninga boeken

Robert Benning is een ervaren spreker die door heel Europa gewaardeerd wordt met zijn lezingen over leiderschap, high performance en persoonlijke ontwikkeling. U kunt Robert Benninga bij Sprekersbureau.com boeken als spreker en dagvoorzitter.

Topfuncties
Benninga deed zijn ervaring op met tal topfuncties die hij bekleedde.  Zo werkte hij in directiefuncties bij ondernemingen als Hyatt Hotels USA, Ahold, De Bijenkorf, WE international en ASKO-METRO.

In 1991 richtte Benninga Mindpower International N.V. op, waarmee hij bedrijven ging helpen met het, op basis van duidelijke doelstellingen, beter laten functioneren van mensen en het optimaal benutten van het potentieel

Spreker
Benninga is een veelgevraagd spreker. Met zijn lezingen stelt hij zijn luisteraars in staat bij te tanken en de kwaliteit van het leven verder te verbeteren. Thema’s die hij behandelt in zijn lezingen zijn onder andere Met minder, meer bereiken, het creëren van een uitdagende en creatieve omgeving en vanuit zelfverantwoordelijkheid de beste resultaten bereiken. Daarnaast heeft hij het over de vijf pilaren van wereldklasse en succes en de 12 toplessen van Steve Jobs.

Wilt u Robert Benninga inhuren als spreker of dagvoorzitter? Zijn aanpak is interactief dynamisch en uitnodigend. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Robert Benninga boeken

Voor prijzen het inhuren van Robert Benninga kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Robert Benninga, sprekersburo Robert Benninga, boekingen Robert Benninga, boekingskantoor Robert Benninga, prijs Robert Benninga, Robert Benninga boeken, Robert Benninga huren, Robert Benninga inhuren, Robert Benninga kosten