036 848 11 21

Rob Verlinden boeken

Rob Verlinden is bekend als de vakkundige tuinman uit tal van populaire televisieprogramma’s. De bekendste hovenier van Nederland is tevens in te huren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen en workshops geeft hij antwoord op alle vragen over bloemen, planten en tuinieren.

Tuinman
Verlinden is de zoon van een hovenier en kreeg zijn groene vingers zodoende van huis uit mee. In 1974 nam hij het hoveniersbedrijf van zijn vader over. In 1986 was Verlinden voor het eerst op televisie te zien met een tuinrubriek in AVRO’s Service Salon. In 1992 stapte hij vervolgens over naar RTL4, waar hij twee seizoenen lang te zien was in het programma Flora Magazine. Dit programma werd later gecombineerde met het programma Eigen Huis, waardoor Eigen Huis & Tuin ontstond. Bovendien presenteerde hij in 2003 het programma Rob’s Tuinreizen, een programma over de verschillende tuinculturen in Europa.

In 2004 maakte Verlinden de overstap naar SBS6, waar hij programma’s als De Tuinruimers en Robs Grote Tuinverbouwing ging presenteren. Verder heeft Verlinden enkele boeken over tuinieren op zijn naam staan. Zo publiceerde hij Tuinieren met gevoel en De Tuinruimer.

Groenspreekuur
Verlinden is daarnaast in te huren voor lezingen. Ook verzorgt hij workshops voor maximaal twintig personen. Hij behandelt thema’s als bloembak vullen, bloemschikken en snoeien. Ook geeft hij aan de hand van uniek beeldmateriaal een twee uur durende minicursus Tuinontwerpen. Ook organiseert hij een Groenspreekuur, waarin men vragen kan stellen op het gebied van tuinieren, bloemen en planten.

 

Wilt u Rob Verlinden boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Rob Verlinden boeken

Voor prijzen het inhuren van Rob Verlinden kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Rob Verlinden, sprekersburo Rob Verlinden, boekingen Rob Verlinden, boekingskantoor Rob Verlinden, prijs Rob Verlinden, Rob Verlinden boeken, Rob Verlinden huren, Rob Verlinden inhuren, Rob Verlinden kosten