036 848 11 21

Rob Kamphues boeken

Cabaretier en presentator Rob Kaphues is bekend van onder andere het succesvolle programma De Reünie. Ook kunt u hem inhuren als spreker, dagvoorzitter en presentator.

Cabaretier
Kamphues begon zijn loopbaan als cabaretier en stond in 1986 in de finale van het Leids Cabaret Festival. Vervolgens stond hij samen met Hans Riemers als de cabaretformatie De Types op het podium. Vanaf 1989 zat het duo bovendien in het panel van het satirische radioprogramma Binnenlandse Zaken.

Eind jaren negentig verscheen Kamphues vervolgens in het toneel met enkele solovoorstellingen en samen met Eric van Muiswinkel en Diederik van Vleuten zat hij in het panel van het VARA-programma Kopspijkers.

In 2000 kreeg hij met De acht plagen van Rob Kamphues bij RTL4 vervolgens zijn eerste eigen programma als presentator. Dit programma presenteerde hij tot 2003. In 2004 was hij vervolgens te zien in het programma BNN at Work. Ook presenteerde hij voor BNN Kamphues maakt vrienden.

De Reünie
Sinds 2004 presenteert Kamphues tevens tal van succesvolle programma’s bij de KRO. Zo was hij te zien in Kamphues boeit, Kamphues over de kop en PK. Een van zijn meest succesvolle programma’s is De Reünie, waarin Kamphues oude schoolklassen bij elkaar brengt. Ook presenteerde Kamphues Rapport voor mijn Ouders.  De meeste programma’s die Kamphues presenteert zijn door hemzelf ontwikkeld en geproduceerd. In 2008 is hij samen met enkele collega’s een eigen televisieproductiebedrijf begonnen.

In 2006 heeft Kamphues tevens het boek Naar de haaien: volstrekt onverantwoorde avonturen uitgebracht.

Wilt u Rob Kamphues boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Rob Kamphues boeken

Voor prijzen het inhuren van Rob Kamphues kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Rob Kamphues, sprekersburo Rob Kamphues, boekingen Rob Kamphues, boekingskantoor Rob Kamphues, prijs Rob Kamphues, Rob Kamphues boeken, Rob Kamphues huren, Rob Kamphues inhuren, Rob Kamphues kosten