036 848 11 21

Rob Geus boeken

Kok Rob Geus werd bekend als de goedgemutste doch strenge hygiënecontroleur in het programma De Smaakpolitie. Met uitdrukkingen als: ‘Daar word ik niet vrolijk van’, wist hij al snel de harten van het publiek voor zich te winnen. Bij Sprekersbureau.com kunt u Rob Geus boeken als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen komen ongetwijfeld zijn stokpaardjes als het schoonhouden van deurrubbertjes en het labelen van bewaarbakjes voorbij.

Smaakpolitie
Geus begon in 2002 als presentator van het veelbekeken programma De Smaakpolitie. Hierin bezocht hij horecagelegenheden en studentenhuizen om de hygiëne onder de loep te nemen. Restaurants en cafetaria die voldeden aan de eisen ontvingen van hem ‘De Smaakpolitie OK-sticker’. Met uitspraken als ‘Volstrekt kansloos’, werd hij al snel populair.

In 2008 ging Geus, samen met Alberto Stegeman, het programma Red mijn Vakantie! Presenteren. Ook was hij te zien in het BNN-programma Ranking the Stars.

Pannenkoekenrestaurant
Daarnaast heeft Geus sinds 2010 zijn eigen pannenkoekenrestaurant in Maastricht. Verder heeft hij diverse boeken, waaronder Kook OK en Hier word ik (niet) vrolijk van, op zijn naam staan.

Daarnaast kunt u Geus inhuren als spreker of dagvoorzitter. Neem voor meer informatie of boekingen contact op met Sprekersbureau.com

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Rob Geus boeken

Voor prijzen het inhuren van Rob Geus kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Rob Geus, sprekersburo Rob Geus, boekingen Rob Geus, boekingskantoor Rob Geus, prijs Rob Geus, Rob Geus boeken, Rob Geus huren, Rob Geus inhuren, Rob Geus kosten