036 848 11 21

Rickey Gevers boeken

Rickey Gevers inhuren of boeken
Wilt u een echte en bekende hacker inhuren? Maar dan als spreker met ongelooflijk veel kennis van cybercrime, IT, Big Data en internetbeveiliging? Die krijgt u als u besluit tot het inhuren of boeken van internet-expert Rickey Gevers. Zijn lezingen en presentaties zijn boeiend en echte eyeopeners. Zij verhalen lijken ontsnapt uit een jongensboek. Dat maakt deze voormalig cybercrimineel tot unieke spreker.

Ricky Gevers: veelgevraagde spreker om IT-expertise
Cyberaanvallen nemen toe. Internet, en vooral de beveiliging van internet, is voor bedrijven en organisaties een hot item. En wie kun je dan beter als spreker, presentator of dagvoorzitter inhuren en boeken dan een expert die de risico’s van binnenuit kent? Rickey Gevers is die expert. Ooit was hij actief aan de verkeerde kant van de streep. Nu speelt hij een glansrol om de veiligheid van internet te vergroten.

Als puber leefde Rickey zich naar hartenlust uit op internet. Hij leerde zichzelf systemen hacken. ‘Niet omdat het moest, maar omdat het kon’. Hij brak in op servers van diverse Nederlandse universiteiten. Hij ging de grens over met het hacken van de server van Michigan University in de VS en dat werd hem noodlottig. In 2008 werd Rickey Gevers met veel bombarie van zijn studentenbed gelicht. Hij zat drie weken in de cel.

Ook u kunt Rickey Gevers inhuren of boeken als spreker
De jonge hacker kwam met de schrik vrij. Hij kreeg een voorwaardelijke straf en zette zijn kennis en ervaring voortaan in aan de goede kant van de streep. Daarnaast deelt hij zijn inzicht en expertise als gespecialiseerde spreker, presentator en dagvoorzitter. Zijn unieke specialisme en de actualiteit van internetbeveiliging maken dat veel bedrijven en organisatie hem als deskundige spreker inhuren.

Rickey legt alarmerende weeffouten in computersystemen bloot en weet hoe professionele hackers te werk gaan. Organisaties kunnen hem inhuren bij calamiteiten. Hij werkte als cybercrime specialist bij Digital Investigation en was via het Nederlands Forensisch Instituut nauw betrokken bij de strijd tegen kinderporno op het internet. Ook doet Rickey Gevers goed en baanbrekend werk als ‘etisch hacker’ bij de Hacker Company.

Vanwege zijn unieke kennis, vertellerstalent en vermogen om ingewikkelde materie begrijpelijk en inzichtelijk te maken, is het inhuren of boeken van deze idealistische hacker als spreker of presentator van grote waarde voor de bezoekers aan uw congres of evenement.

Contact leggen met Rickey Gevers
Wilt u meer weten over het inhuren of boeken van Rickey Gevers als spreker, presentator of dagvoorzitter? Laat u uw gasten meevoeren in de actuele strijd tegen cybercrime? Neem contact op met Sprekersbureau voor meer informatie over het inhuren of boeken van deze inspirerende spreker.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Rickey Gevers boeken

Voor prijzen het inhuren van Rickey Gevers kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Rickey Gevers, sprekersburo Rickey Gevers, boekingen Rickey Gevers, boekingskantoor Rickey Gevers, prijs Rickey Gevers, Rickey Gevers boeken, Rickey Gevers huren, Rickey Gevers inhuren, Rickey Gevers kosten