036 848 11 21

Rick Nieman boeken

Nieuwslezer Rick Nieman is al jarenlang een van de vaste gezichten van het RTL Nieuws. Nieman is een ervaren presentator en een gelauwerd interviewer. U kunt hem inhuren als spreker of dagvoorzitter. Tijdens lezingen en informatieve bijeenkomsten is hij net zo scherp als op de televisie.

CNN
Nieman studeerde Journalistiek en Internationale Betrekkingen in Chicago en Los Angeles en ontving daar zijn master’s degree. Vervolgens ging hij in Londen aan de slag als financieel verslaggever voor het CNN-zakennieuwsprogramma World Business Today.

Eenmaal terug in Nederland ging Nieman programma’s als Twee Vandaag, Veronica Nieuwslijn, Chirurgenwerk en Veronica Goes presenteren. In 1996 werd hij vervolgens een van de presentatoren van het RTL Nieuws. Daarnaast presenteerde hij het RTL Tournieuws en diverse discussieprogramma’s als De Kwestie en Nieuws aan Tafel.

Verkiezingen
Verder presenteert Nieman steevast tal van programma’s in verkiezingstijd. Zo is leidt hij de debatten tussen lijsttrekkers in goede banen en presenteert hij de uitslagenavonden. In de zomer van 2012 presenteerde Nieman vanuit Londen tevens een programma over de Olympische Spelen. Samen met Mariëlle Tweebeeke mocht hij in 2013 tevens de toekomstige koning Willem-Alexander en diens vrouw interviewen.

Voor RTL Z verzorgde hij daarnaast een interview reeks met zakelijke goeroes. Daar publiceerde hij later het boek De Goeroemethode over. Eerder had hij al het boek Is er nog nieuws? geschreven.

Nieman wordt verder veel gevraagd als presentator, discussieleider, interviewer en als dagvoorzitter? Wilt u Rick Nieman boeken als spreker voor een boeiende lezing of als dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Rick Nieman boeken

Voor prijzen het inhuren van Rick Nieman kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Rick Nieman, sprekersburo Rick Nieman, boekingen Rick Nieman, boekingskantoor Rick Nieman, prijs Rick Nieman, Rick Nieman boeken, Rick Nieman huren, Rick Nieman inhuren, Rick Nieman kosten