036 848 11 21

Rick Brandsteder boeken

De sympathieke televisiepresentator Rick Brandsteder ontgroeide al snel de status van ‘zoon van’ en is bij het grote publiek bekend van zijn bezoekjes aan loterijwinnaars in de Sponsorloterijshow. U kunt Rick Brandsteder inhuren als spreker, presentator en dagvoorzitter.

SBS6
Brandsteder, zoon van presentator Ron Brandsteder, studeerde Entertainment Management en was tijdens zijn studie al actief als model. In 2005 kwam, op jonge leeftijd, zijn carrière als presentator van de grond, toen hij het programma Kinderrecords bij SBS6 ging presenteren.

Vervolgens werd hij presentator van het bingo-onderdeel bij de spelshow Lingo, waarna hij presentator werd in de Sponsorloterijshow. Hierin bezocht hij de prijswinnaars van de loterij. Tevens was hij in 2005 gastpresentator van SBS Shownieuws.

De Showbizzquizz
Ook presenteerde Brandsteder bij RTL4 en RTL5 enkele kookprogramma’s als Wie is de Chef? en Ik kom bij je eten. Tevens was hij te bewonderen in het programma Ibiza 24/7 en was hij te zien in Wie is de Reisleider?. Tegenwoordig presenteert hij samen met zijn vader De Showbizzquiz op SBS6.

 

Wilt u Rick Brandsteder boeken als spreker of presentator? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Rick Brandsteder boeken

Voor prijzen het inhuren van Rick Brandsteder kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Rick Brandsteder, sprekersburo Rick Brandsteder, boekingen Rick Brandsteder, boekingskantoor Rick Brandsteder, prijs Rick Brandsteder, Rick Brandsteder boeken, Rick Brandsteder huren, Rick Brandsteder inhuren, Rick Brandsteder kosten