036 848 11 21

Richard van Hooijdonk boeken

Richard van Hooijdonk inhuren of boeken

Het in een vroegtijdig stadium herkennen en interpreteren van trends is een vak apart. Het is ook een vak dat spreker Richard van Hooijdonk als geen ander beheerst. Als een van de topsprekers in de branche boeken bedrijfsleven, overheid en organisaties hem veelvuldig om over internationale trends te spreken. Ook is hij een veelgevraagd dagvoorzitter en debatleider.

Topspreker Richard van Hooijdonk inhuren voor lezing

Zoals zoveel trendwatchers en sprekers begint Richard van Hooijdonk zijn carrière aanvankelijk in het bedrijfsleven. Hij werkt onder meer als communicatie- en marketingdirecteur voor uiteenlopende internationale organisaties en doet hier veel ervaring op. Ook is hij enige tijd actief als docent aan de Erasmus Universiteit en Nyenrode Business Universiteit.

Dankzij zijn brede werkervaring weet hij exact wat er speelt binnen veel bedrijven. Dit neemt hij mee tijdens zijn lezingen en de kenmerkende inspiratiessessies waarvoor veel organisaties hem willen inhuren. De sessies bieden inzicht in het continu veranderende landschap waarin een organisatie zich bevindt en hoe zowel de directie als werkvloer hier optimaal op in kunnen spelen.

Richard van Hooijdonk boeken als spreker, dagvoorzitter of debatleider

Als voormalig marketing- en communicatiedirecteur is spreker Richard van Hooijdonk gespecialiseerd in onderwerpen zoals marketing en social media. Op feilloze wijze zet hij uiteen hoe partijen social business kunnen inzetten als onderdeel van hun totale communicatiestrategie. Met zijn achtergrond als universitair (gast)docent is zijn publiek verzekerd van een inhoudelijk ijzersterke lezing.

Bedrijven willen hem echter niet alleen inhuren om over social media te spreken, maar boeken hem ook vanwege zijn sterke overkoepelende visie. Geen enkele andere spreker spreekt zo bevlogen over thema’s als big data, games, content en storytelling. Allemaal kanalen om de moderne consument optimaal te benaderen.

Op inspirerende wijze schetst hij een wereld die continu evolueert en de nieuwe kansen die hierdoor ontstaan voor bedrijven. Dat doet hij onder meer tijdens congressen, seminars, klantendagen en strategiesessies. Richard van Hooijdonk is niet alleen te boeken als spreker, maar ook als dagvoorzitter of gespreksleider.

Contact leggen met spreker Richard van Hooijdonk

Wilt u een intrigerende lezing of inspiratiesessie over de veranderende wereld en de manier waarop uw bedrijf of organisatie hierop kan inspringen? Dan is het inhuren van spreker Richard van Hooijdonk een uitstekend idee. Hem boeken voor een rol als dagvoorzitter of discussieleider behoort ook tot de mogelijkheden. Meer weten over de voorwaarden? Neem contact op met Sprekersbureau.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

Richard van Hooijdonk boeken

Voor prijzen het inhuren van Richard van Hooijdonk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Richard van Hooijdonk, sprekersburo Richard van Hooijdonk, boekingen Richard van Hooijdonk, boekingskantoor Richard van Hooijdonk, prijs Richard van Hooijdonk, Richard van Hooijdonk boeken, Richard van Hooijdonk huren, Richard van Hooijdonk inhuren, Richard van Hooijdonk kosten