036 848 11 21

Richard Lamb boeken

Futuroloog en trendwatcher Richard Lamb is een van de weinigen die de huidige financiële crisis voorspelde. Hij is onder andere te horen als radiopresentator bij de AVRO en NOS. Ook is Richard Lamb beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. Met honderden presentaties in het Nederlands en Engels heeft hij een schat aan ervaring in het geven van lezingen.

Crisis
Lamb heeft een achtergrond in de ICT, informatiekunde en elektronica. Sinds 1989 is hij actief als trendwatcher. In die hoedanigheid voorspelde hij als een van de weinigen de economische crisis.

Lamb heeft diverse boeken gepubliceerd en schrijft daarnaast columns in tijdschriften en op weblogs. Sinds 2010 werkt hij bovendien mee aan de jaarlijks Trendrede, een collectieve toekomstvisie van verschillende trendwatchers. Ook treedt hij op als ambassadeur voor Onderwijs OnStage en de stichting Jong Ondernemen. Ook is hij te horen als radiopresentator voor de AVRO en de NOS.

In zijn lezingen vertelt Lamb over trends en over de manier waarop men zelf trends kan spotten. Ook legt hij uit hoe men deze trends kan vertalen naar innovaties en kansen. Met zijn, door hemzelf ontwikkelde, TO DO Brainstormmodel organiseert hij BigBrainstorm-sessies bij overheden en bedrijven.

Toekomstvisie op maat
Lezingen van Lamb worden gekenmerkt door veel praktijkvoorbeelden en interactie. Hij laat aan de hand toekomstscenario’s zien welke uitwerking technologie heeft op ons leven. Ook schrijft hij toekomstvisies op maat voor bedrijven, brancheorganisaties en overheidsinstellingen.

 

Wilt u Richard Lamb inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Richard Lamb boeken

Voor prijzen het inhuren van Richard Lamb kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Richard Lamb, sprekersburo Richard Lamb, boekingen Richard Lamb, boekingskantoor Richard Lamb, prijs Richard Lamb, Richard Lamb boeken, Richard Lamb huren, Richard Lamb inhuren, Richard Lamb kosten