036 848 11 21

Rens Kroes boeken

Rens Kroes is gezondheids- en voedingscoach. In die hoedanigheid geeft zij als spreker adviezen over voedingspatronen en lifestyle. U kunt Rens Kroes bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker en dagvoorzitter. Haar missie is om Nederland gezonder te maken.

Biologisch
De in Friesland geboren en getogen Kroes kreeg al van jongs af aan gezonde en eerlijke voeding voorgeschoteld. Haar grootvader was de eerste biologische boer van Friesland en haar grootmoeder was kruideniersvrouw met een tuin vol met kruiden die helende krachten bevatten. Daarnaast was ook haar moeder voedingsdeskundige.

Naarmate Kroes ouder werd, groeide haar interesse voor gezondheid en eerlijke voeding en ging zij zich hier meer in verdiepen. Vervolgens vertrok zij naar New York om te studeren en ging zij uiteindelijk aan de slag in een obesitaskliniek.

Voedingscoach
Hierna keerde zij terug naar Nederland waar zij in Amsterdam een opleiding tot voedingsdeskundige en hormoontrainer ging volgen. Ook runt zij haar eigen food coaching-praktijk. Hier adviseert zij als voedingscoach en helpt mensen met het aanpassen van hun voedingspatroon en lifestyle.

U kunt Rens Kroes boeken als spreker en dagvoorzitter. Wilt u alles weten over gezonde en eerlijke voeding? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Rens Kroes boeken

Voor prijzen het inhuren van Rens Kroes kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Rens Kroes, sprekersburo Rens Kroes, boekingen Rens Kroes, boekingskantoor Rens Kroes, prijs Rens Kroes, Rens Kroes boeken, Rens Kroes huren, Rens Kroes inhuren, Rens Kroes kosten