036 848 11 21

Renée Vervoorn boeken

Voormalig model en zangeres Renée Vervoorn werd bekend als VJ bij TMF. Daarnaast is zij een afgestudeerd communicatiedeskundige en kunt u haar inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Model
Al op de middelbare school begon Vervoorn met modellenwerk en vervolgens was zij als professioneel model te bewonderen in diverse tijdschriften en commercials op televisie.

Als assistente bij grote shows was zij voor het eerst te zien op televisie en ondertussen studeerde zij aan The New School for Information Services communicatie pr & journalistiek.

VJ
Vervolgens deed zij auditie voor de meidengroep Princess, waardoor haar carrière als zangeres begon. Twee jaar lang trad Vervoorn op met de groep, waarna zij VJ bij muziekzender TMF werd. Zij interviewde in deze periode een groot aantal bekende artiesten en verzorgde de productie en presentatie van diverse programma’s. Hierna ging zij bij SBS6 het programma Tabloid presenteren en bij RTL5 was zij te zien in Wannahaves.

Vervoorn heeft daarnaast de website kidzlifestyle.nl gelanceerd en fungeert als hoofdredacteur van dit platform. Daarnaast staat zij aan het hoofd van een webwinkel en heeft zij een eigen communicatie- en adviesbureau.

 

Wilt u Renée Vervoorn boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Renée Vervoorn boeken

Voor prijzen het inhuren van Renée Vervoorn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Renée Vervoorn, sprekersburo Renée Vervoorn, boekingen Renée Vervoorn, boekingskantoor Renée Vervoorn, prijs Renée Vervoorn, Renée Vervoorn boeken, Renée Vervoorn huren, Renée Vervoorn inhuren, Renée Vervoorn kosten