036 848 11 21

René van der Gijp boeken

Voormalig profvoetballer René van der Gijp is bekend als, de soms jolige, analyticus in het programma Voetbal International. Daarnaast is de levensgenieter een ervaren spreker en dagvoorzitter die in zijn lezingen openhartig terugblikt op zijn voetbalcarrière.

Voetbal
Dat Van der Gijp voetballer werd, zal weinigen verbazen, omdat zowel zijn vader als oom profvoetballer waren en voor het Nederlands elftal uitkwamen. Van der Gijp werd zelf in 1976 gescout door Sparta en was een van de meest talentvolle rechtsbuitens van zijn generatie.

Van der Gijp speelde vijftien keer in het Nederlands elftal en kwam uit voor clubs als PSV, Heerenveen, Sparta en het Belgische Lokeren. Toch verwijten voetbalkenners hem dat hij niet alles uit zijn carrière heeft gehaald en met zijn talent bij een Europese topclub had kunnen voetballen.

Genieten
Zelf stelt hij echter genoten te hebben van zijn carrière en dat vindt hij het belangrijkst. Van der Gijp is dan ook een echte levensgenieter en daarbij een kei in het vermaken van zijn publiek. Dat doet hij onder andere als vaste gast in het programma Voetbal International, waar hij met zijn ontwapenende lach en humoristische anekdotes kijkers trekt. Niet voor niets werd hij in 2010 genomineerd voor de Televizier Talent Award. De door Michel van Egmond geschreven biografie Gijp won bovendien de NS Publieksprijs.

Daarnaast treedt hij al jaren op als spreker. Net als op televisie vertelt hij op humoristische  en relativerende wijze over zijn carrière. In zijn lezingen weet hij bovendien een link te leggen met het bedrijfsleven. Als spreker weet Van der Gijp te motiveren en te stimuleren. Daarnaast dwingt hij zijn publiek tot nadenken.

Wilt u René van der Gijp inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

René van der Gijp boeken

Voor prijzen het inhuren van René van der Gijp kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau René van der Gijp, sprekersburo René van der Gijp, boekingen René van der Gijp, boekingskantoor René van der Gijp, prijs René van der Gijp, René van der Gijp boeken, René van der Gijp huren, René van der Gijp inhuren, René van der Gijp kosten