036 848 11 21

René Savelberg boeken

René Savelberg is een ondernemer die als CEO van McDonalds in Nederland het aantal restaurants verdubbelde van honderd naar 200. Bij de fastfoodketen stond hij aan het hoofd van een bedrijf met meer dan zestienduizend medewerkers en een omzet van 700 miljoen. U kunt René Savelberg inhuren als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen vertelt hij over het succes van McDonalds, dat gebaseerd is op dezelfde bouwstenen als het succes van bedrijven als Ikea, Starbucks en Zara.

McDonalds
Savelberg studeerde in de Verenigde Staten en was veertien jaar lang CEO van McDonalds Nederland. Bij dit concern was hij medeverantwoordelijk voor de explosieve groei van de fastfoodketen in Nederland. Na zijn tijd bij McDonalds ging hij aan de slag als ondernemer in Spanje en de Verenigde Staten, waar hij diverse groeibedrijven oprichtte en uitbouwde.

Als spreker neemt Savelberg zijn luisteraars mee op een reis door het succes van McDonalds, dat op veel gebieden valt te vergelijken met het succes van Starbucks, Ikea en Zara. Daarbij geeft hij veel concrete tips waarmee men direct aan de slag kan.

Kerstboom
In zijn lezingen vertelt hij onder meer over de organisatie als ‘kerstboom’, een kernachtig overzicht, waarin de belangrijkste succesfactoren van een bedrijf met elkaar verbonden worden. Daarnaast heeft hij ook boeiende anekdotes over de standaardisatie van de zoutkorrel, de eerste McDrives, de 7-minutenhamburger en het ontstaan van de Big Mac.

Ook schuwt hij het niet om zaken te vermelden die niet goed zijn gegaan. Zonder fouten te maken, kun je immers niet leren en zonder leren kun je niet groeien, is zijn opinie.

Wilt u ondernemer René Savelberg inhuren als spreker of dagvoorzitter? Aan de hand van zijn lezingen kunt u bepalen wat de ‘ankers van succes’ zijn, waar de valkuilen liggen en waar u op dient te letten. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

René Savelberg boeken

Voor prijzen het inhuren van René Savelberg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau René Savelberg, sprekersburo René Savelberg, boekingen René Savelberg, boekingskantoor René Savelberg, prijs René Savelberg, René Savelberg boeken, René Savelberg huren, René Savelberg inhuren, René Savelberg kosten