036 848 11 21

René Pluijm boeken

René Pluijm is een Nederlandse chef-kok die op alle gebieden in het restaurantwezen actief is geweest. Hij is vooral bekend van het RTL-programma Pluijm op pad. U kunt René Pluijm bij Sprekersbureau.com boeken als spreker.

Verschillende functies
Pluijm werkte in Nederland en in het buitenland in zo’n beetje elke functie die er in een restaurant te verzinnen is. Hij werkte onder andere in de bediening en als bedrijfsleider, als directeur en als chef-kok. Daarnaast was hij eigenaar van een restaurant en werd hij ingehuurd als consultant en conceptontwikkelaar.

Hij werkte voor tal van bekende etablissementen. Zo was hij actief in De Hoefslag in Bosch en Duin en in Hotel Arena en Vak Zuid in Amsterdam. Ook werkte hij voor Bagels & Beans, Hortus Botanicus, Lloyd Hotel, de Stadsschouwburg en De Jaren in Amsterdam. Daarnaast werkte hij in Den Haag voor Seinpost en voor Déja Blue in Honduras.

Televisie
Voor het grote publiek is hij echter vooral bekend door de televisieserie Pluijm op Pad dat door RTL werd uitgezonden. Naar aanleiding van het programma brengt hij ook een boek uit met dezelfde titel. In het boek gaat hij opzoek naar de bron van de voedselschatten van Europa.

Als kok is Pluijm een fan van het onbekende en van echte smaken en kwaliteit. Daarnaast is eenvoud de basis van veel gerechten van Pluijm. Hij tracht zo weinig mogelijk te doen met ingrediënten van hoge kwaliteit.

Wilt u René Pluijm boeken als spreker? Hij kan als geen ander bevlogen vertellen over voedsel en diverse eetculturen. Neem voor meer informatie over René Pluijm contact met ons op.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

René Pluijm boeken

Voor prijzen het inhuren van René Pluijm kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau René Pluijm, sprekersburo René Pluijm, boekingen René Pluijm, boekingskantoor René Pluijm, prijs René Pluijm, René Pluijm boeken, René Pluijm huren, René Pluijm inhuren, René Pluijm kosten