036 848 11 21

René Boender boeken

René Boender inhuren of boeken

Alles valt of staat met de kracht van communicatie. Dat is de overtuiging van spreker, presentator en dagvoorzitter René Boender. Zijn reputatie als oorspronkelijk denker, creatieve doener en inspirerende spreker maken dat veel organisaties hem graag inhuren voor hun seminars, congressen of marketing-audits. Als ‘fontein van ideeën’ opent hij u en uw zakenrelaties de ogen.

Bedrijven boeken René Boender om ‘vrije geest’

Boender is een grote naam in de internationale marketing- en reclamewereld. Hij betitelt zichzelf als ‘brain agent’ en staat in die unieke, creatieve rol multinationals bij in de realisatie van grensverleggende campagnes. Met zijn ‘vrije geest’ dacht hij mee met grote merken als Coca-Cola en L’Oréal. Hij weet als geen ander hoe je de huidige generatie consumenten bereikt en verleidt.

Ook als auteur van succesvolle management boeken laat hij zich niet onbetuigd. Zijn eerste boek, Great to Cool, was een onverbiddelijke bestseller. De opvolger, Cool is Hot, deed daar niet voor onder. En marketing- en communicatiemanagers die willen begrijpen hoe je de nieuwste generatie consumenten raakt in hun hart, kunnen niet om Generatie Z heen.

De marketing- en communicatie-expert, die in de VS twee keer werd uitgeroepen tot beste spreker van het jaar, is te boeken voor lezingen en presentaties op maat; altijd rond actuele thema’s. Zijn devies? Verras, verander en verover. Waarom veel organisaties hem als spreker, presentator of dagvoorzitter inhuren? Omdat hij sprankelende ideeën en innovatieve inzichten deelt met uw zakenrelaties. Never a dull moment!

Ook u kunt deze spreker en dagvoorzitter inhuren

Hij loopt al lang mee in de dynamische wereld van marketing, reclame en communicatie. Op zijn twintigste was hij één van de gangmakers bij het vermaarde Amerikaanse bureau McCann. Met zijn eigen bureau, BBCW, sleepte hij prestigieuze reclameprijzen in de wacht. Sinds 2010 legt hij zich toe op gastcolleges, spreekbeurten en optredens als dagvoorzitter.

Ook u kunt René Boender boeken in één van de rollen. Met boeiende presentaties in TED- of PREZI- stijl neemt hij uw zakenrelaties mee in toekomstige consumententrends, in de wereld van Facebook en Twitter en in de kracht van communicatie. Als spreker weet hij op zijn eigen, vaak tegendraadse manier een sfeer van energie en optimisme te creëren. Ook daarom willen bedrijven hem inhuren.

Contact leggen met presentator René Boender

Wilt u meer weten over het inhuren of boeken van deze spreker, presentator en dagvoorzitter die de gasten van uw seminar of bijeenkomst laat delen in de kracht van communicatie? Aarzel niet en informeer bij Sprekersbureau naar de vele mogelijkheden. Desgewenst kunnen wij deze spreker/presentator direct voor u boeken.

Biografie © Sprekersbureau – Almere

René Boender boeken

Voor prijzen het inhuren van René Boender kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau René Boender, sprekersburo René Boender, boekingen René Boender, boekingskantoor René Boender, prijs René Boender, René Boender boeken, René Boender huren, René Boender inhuren, René Boender kosten