036 848 11 21

Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken

Voormalig model Renate Verbaan brak bij het grote publiek door als VJ van diverse populaire programma’s op TMF. Daarna was zij actief als presentatrice en showbizzdeskundige. Ook kunt u haar boeken als presentator.

Model
De Rotterdamse Verbaan richtte zich na de middelbare school op een loopbaan als fotomodel en acht jaar lang woonde zij in deze hoedanigheid in wereldsteden als New York, Sydney, Londen en Tokyo. Zij was te bewonderen in diverse commercials en verscheen in tal van tijdschriften.

Na een screentest bij muziekzender TMF werd zij in 2004 door de kijkers verkozen tot nieuwe presentatrice van de zender. Ze ging het programma Play presenteren en was daarnaast te zien in het reisprogramma Travelfacts. Ook was zij te zien in het programma Modelfacts en Verbaan presenteerde twee keer de TMF Awards. Ook was zij de presentatrice van het live programma Reaction.

Presentatrice
In 2006 stapte Verbaan vervolgens over naar RTL, waar zij programma’s als Beauty & The Nerd, RTL Travel’s Hotlist, Revenge of the Nerds en Lost in Tokyo ging presenteren. Daarnaast was zij te zien in het enerverende reisprogramma RTL Travel: Adrenaline.

Tevens werd Verbaan presentatrice van programma’s als Project Catwalk en Daten in het donker. Bij Net5 presenteerde zij de programma’s Secret Story en Beat the top designer.

Sinds 2012 is zij bij SBS6 showbizzdeskundige in Show Vandaag en Show Laat.

Wilt u Renate Verbaan inhuren als spreker of presentatrice? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken

Voor prijzen het inhuren van Renate Gerschtanowitz-Verbaan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Renate Gerschtanowitz-Verbaan, sprekersburo Renate Gerschtanowitz-Verbaan, boekingen Renate Gerschtanowitz-Verbaan, boekingskantoor Renate Gerschtanowitz-Verbaan, prijs Renate Gerschtanowitz-Verbaan, Renate Gerschtanowitz-Verbaan boeken, Renate Gerschtanowitz-Verbaan huren, Renate Gerschtanowitz-Verbaan inhuren, Renate Gerschtanowitz-Verbaan kosten