036 848 11 21

Remco Claassen boeken

Remco Claassen is een ingenieur in de informatica-branche, trainer en schrijver van bestsellers. Als spreker stond hij in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini. U kunt Remco Claassen bij Sprekersbureau.com inhuren als spreker en dagvoorzitter.

Beroemde sprekers
Claassen begon zijn loopbaan in de informatica-branche, waar hij werkzaam was als ingenieur. Vervolgens kwam hij via salesmanagement en personal development terecht in de trainerswereld. In die hoedanigheid gaf hij presentaties in het voorprogramma van beroemde sprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini. Claassen groeide hierdoor uit tot een populair spreker.

Inmiddels heeft hij al meerdere bestsellers op zijn naam staan. Zo schreef hij de boeken Ik en Wij. Deze werken staan bekend als een doorbraak in het menselijk meesterschap.

Thema’s die Claassen behandelt in zijn boeken en lezingen zijn onder andere leiderschap en effectiviteit. Daarbij behandelt hij zowel persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen. Daarnaast heeft hij het over introspectie en persoonlijke effectiviteit, maar ook over teambuilding en team effectiviteit. Ook spreekt hij over invloed en beïnvloeding en kiezen en gekozen worden. Andere thema’s die voorbij komen zijn verbaal meesterschap en de ontwikkeling van zogenoemde mission statements.

Internationaal
In zijn trainingen verwerkt Claassen thema’s uit de werken van een breed scala aan wereldberoemde auteurs. Hij werkt op basis van internationaal beproefde principes en zijn lezingen hebben dan ook niets zweverigs.

Als spreker gebruikt Claassen bovendien de nodige humor en persoonlijke inzichten. Daarnaast zorgt hij voor interactie met het publiek.

Wilt u Remco Claassen inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Remco Claassen boeken

Voor prijzen het inhuren van Remco Claassen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Remco Claassen, sprekersburo Remco Claassen, boekingen Remco Claassen, boekingskantoor Remco Claassen, prijs Remco Claassen, Remco Claassen boeken, Remco Claassen huren, Remco Claassen inhuren, Remco Claassen kosten