036 848 11 21

Reinoud Wolff boeken

Reinoud Wolff is een marketingdeskundige en ondernemer die bedrijven en instellingen helpt met het vinden van hun eigen nut en zingeving. Daarnaast zet hij zich in voor het bij de juiste doelgroep brengen van goede en groene initiatieven. U kunt Reinoud Wolff bij Sprekersbureau.com boeken als spreker en dagvoorzitter.

Grote bedrijven
Wolff studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en specialiseerde zich tijdens zijn studie in strategisch management. Vervolgens ging hij aan het werk voor grote bedrijven als McDonald’s, Unilever en Heineken. Ook was hij eindverantwoordelijk voor Ben & Jerry’s in de Benelux.

Na voor deze grote bedrijven gewerkt te hebben ging Wolff aan de slag als ondernemer en designer en adviseerde hij bedrijven en instellingen.

Bij Ben & Jerry’s is Wolff geïnspireerd geraakt door het gedachtengoed dat een bedrijf iets terug moet geven aan de omgeving waarvan het iets neemt. In zijn lezingen vertelt Wolff over zingeving en doen waar je hart ligt.

Wereldverbeteraar
Daarnaast spreekt hij op een relativerende wijze over de zijn eigen loopbaan, die met vallen opstaan tot stand kwam. Zelf omschrijft Wolff zich als een moderne hippie die, met het nodige realisme, idealistisch is en de wereld wil verbeteren.

Wilt u Reinoud Wolff boeken als spreker of dagvoorzitter? Zijn lezingen zijn doorspekt met praktijkvoorbeelden en de nodige humor en zelfspot. Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Reinoud Wolff boeken

Voor prijzen het inhuren van Reinoud Wolff kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Reinoud Wolff, sprekersburo Reinoud Wolff, boekingen Reinoud Wolff, boekingskantoor Reinoud Wolff, prijs Reinoud Wolff, Reinoud Wolff boeken, Reinoud Wolff huren, Reinoud Wolff inhuren, Reinoud Wolff kosten