036 848 11 21

Reinier van den Berg boeken

Meteoroloog Reinier van den Berg is al jarenlang actief als weer weerman voor onder andere RTL. Daarnaast heeft hij boeken geschreven en is hij tevens beschikbaar als spreker en dagvoorzitter. Met zijn lezingen over het klimaatverandering, tornado’s en onweer weet hij menigeen te boeien.

Weerman
Van de Berg werd in 1989 weerman en was sindsdien te zien bij diverse zenders. Zo presenteert hij het weer voor RTL en diverse regionale omroepen. Daarnaast presenteerde hij tussen 2006 en 2008 voor de EO het wetenschapsprogramma Galileo.

Van den Berg is tevens initiatiefnemer van de Care for Climate Foundation, die zich bezighoudt met technologieën en methoden om de CO2-uitstoot in de wereld te beperken.  Van den Berg spant zich wereldwijd in om mensen bewust te maken van de klimaatproblemen. Daarbij maakt hij gebruik van spectaculaire beelden van de smeltende ijskap op Groenland.

Ambassadeur
Als ambassadeur is Van der Berg bovendien betrokken bij de stichtingen Light for the World en Trees for All. Bovendien heeft hij diverse boeken gepubliceerd. Ook organiseert hij zo nu en dan tornadojachten in het de zogenoemde Tornado Alley in het middenwesten van de Verenigde Staten.

Wilt u Reinier van den Berg inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Reinier van den Berg boeken

Voor prijzen het inhuren van Reinier van den Berg kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Reinier van den Berg, sprekersburo Reinier van den Berg, boekingen Reinier van den Berg, boekingskantoor Reinier van den Berg, prijs Reinier van den Berg, Reinier van den Berg boeken, Reinier van den Berg huren, Reinier van den Berg inhuren, Reinier van den Berg kosten