036 848 11 21

Regina Romeijn boeken

Radio- en televisiemaakster Regina Romeijn werd bekend met het EO-programma Zij gelooft, zij niet. Vervolgens was zij te zien als presentatrice in tal van programma’s. Ook kunt u Regina Romeijn inhuren als spreker, dagvoorzitter en als presentatrice van evenementen in het land.

Zij gelooft, zij niet
Romeijn werkte na het behalen van haar vwo-diploma als reisleidster in Frankrijk. Vervolgens werd zij bekend met het programma Zij gelooft, zij niet van de EO. Hierna werd zij presentatrice van het programma WeekendTripper op Net5. Ook was zij een van deelnemers aan Peking Express VIP. Bij Net5 presenteerde zij tevens Hartstocht.

In 2008 was Romeijn te zien in het populaire programma Wie is de Mol?. Bovendien presenteerde zij voor de NCRV het programma Slag om Pampus. Vervolgens ging zij voor de AVRO werken.

Hier presenteerde zij onder andere de programma’s Risicojongeren en Lekker origineel, die allebei op Nederland 3 werden uitgezonden. Bovendien is zij op de radio te horen als presentatrice van het Radio 1-programma BNN Today.

Expeditie Robinson
In 2010 was Romeijn te bewonderen in de kunst- en cultuurreeks Lekker!. Daarnaast volgden vele kijkers haar deelname aan het programma Expeditie Robinson. Uiteindelijk wist zij dit avontuurlijke programma zelfs te winnen.

Wilt u Regina Romeijn boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Regina Romeijn boeken

Voor prijzen het inhuren van Regina Romeijn kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Regina Romeijn, sprekersburo Regina Romeijn, boekingen Regina Romeijn, boekingskantoor Regina Romeijn, prijs Regina Romeijn, Regina Romeijn boeken, Regina Romeijn huren, Regina Romeijn inhuren, Regina Romeijn kosten