036 848 11 21

Raymond ter Horst boeken

Schrijver, trainer en docent Raymond ter Horst is een onderwijsexpert die met zijn OnderwijsTrainingsCentrum bijdraagt aan het onderwijs in Nederland. Hij is daarnaast bekend als jurylid bij het Kinderen voor Kinderen songfestival van de VARA. U kunt Raymond ter Horst boeken als spreker of dagvoorzitter. Hij geeft onder andere lezingen over jongeren met gedragsproblemen en houdt zijn publiek een spiegel voor.

Onderwijscentrum
Ter Horst studeerde aan de Hogeschool Domstad en richtte daarna het OnderwijsTrainingsCentrum op. Met dit brede onderwijscentrum verzorgt hij onder andere trainingen en coaching, maar ook muziekonderwijs. Zijn passie voor muziek komt tevens naar voren in zijn rol als jurylid bij het Kinderen voor Kinderen songfestival en zijn werk als liedjesschrijver.

Als onderwijsexpert daagt Ter Horst zeer moeilijk opvoedbare kinderen op een positieve manier uit om zelf de regie over hun leven in handen te nemen. Hij probeert een gedragsverandering te weeg te brengen en werkt veel met leerlingen die om uiteenlopende redenen geen vertrouwen hebben in zichzelf en volwassenen.

In zijn boek Go by BUS, op weg naar effectief zelfmanagement, beschrijft hij hoe men aan de hand van het toegankelijke BUS-model meer uit eigen inspanningen kan halen. Hij heeft tevens een speciale versie van Go By Bus geschreven voor kinderen van basisschoolleeftijd.

Gedragsproblemen
De lezingen en workshops zijn uiterst interessant voor scholen en onderwijsinstellingen, maar ook voor mensen buiten het onderwijs. Zijn inspirerende en spannende verhalen over jongeren met gedragsproblemen leveren gegarandeerd nieuwe inzichten op.

Wilt u Raymond ter Horst inhuren als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Raymond ter Horst boeken

Voor prijzen het inhuren van Raymond ter Horst kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Raymond ter Horst, sprekersburo Raymond ter Horst, boekingen Raymond ter Horst, boekingskantoor Raymond ter Horst, prijs Raymond ter Horst, Raymond ter Horst boeken, Raymond ter Horst huren, Raymond ter Horst inhuren, Raymond ter Horst kosten