036 848 11 21

Prof.dr.Jeff Gaspersz boeken

Jeff Gaspersz is een expert op het gebied van business-creativiteit en innovatiemanagement. Hij heeft diverse boeken en vele artikelen op deze gebieden op zijn naam staan. Bij sprekersbureau.com kunt u Jeff Gaspersz boeken als spreker of dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het over innovatie, human resource-management en creativiteit.

Hoogleraar
In zijn omvangrijke carrière heeft Gaspersz honderden organisaties geholpen bij het ontdekken van nieuwe kansen en het vormen van innovatieprocessen. Ook is hij als hoogleraar innovatie verbonden aan de Nyenrode Universiteit.

Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Met interactieve presentaties, workshops en masterclasses maakt hij zijn luisteraars enthousiast voor innovatieprocessen en vergroot hij de innovatiekracht. De handvatten die Gaspersz biedt, zijn toepasbaar voor bedrijven en ondernemingen, maar ook  op persoonlijk niveau voor medewerkers, managers en andere luisteraars.

De lezingen van Gaspersz kenmerken zich door veel dialoog met het publiek. Veelal eindigen zijn presentaties met een sessie waarbij alle toehoorder in vijf minuten een groot aantal kansen formuleren. Deze kansen worden genoteerd en naderhand toegestuurd.

Inspireren
Op deze manier weet hij zijn luisteraars te inspireren en kan hij zijn inzichten over de wijze waarop innovatiekracht kan worden versterkt delen met zijn publiek en met hen ambitieuze doelen realiseren.

Wilt u Jeff Gaspersz boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem dan contact op met Sprekersbureau.com.

 

Biografie © Sprekersbureau.com – Almere

Prof.dr.Jeff Gaspersz boeken

Voor prijzen het inhuren van Prof.dr.Jeff Gaspersz kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Offerte aanvragen Beschikbaarheid checken

Terug naar het overzicht

Tags: sprekersbureau Prof.dr.Jeff Gaspersz, sprekersburo Prof.dr.Jeff Gaspersz, boekingen Prof.dr.Jeff Gaspersz, boekingskantoor Prof.dr.Jeff Gaspersz, prijs Prof.dr.Jeff Gaspersz, Prof.dr.Jeff Gaspersz boeken, Prof.dr.Jeff Gaspersz huren, Prof.dr.Jeff Gaspersz inhuren, Prof.dr.Jeff Gaspersz kosten